3 Leuke bestemmingen om met je vrouw te bezoeken

bestemming vrouw

Ga je binnenkort met je vrouw of vriendin er even tussenuit en ben je op zoek naar een leuke bestemming? Kies dan een plaats waar voor ieder wat wils is. Ook voor jou mag er dus een leuke sightseeing tussen zitten. We hebben een aantal leuke bestemmingen uitgezocht waar je met je vrouw prima kan vertoeven, maar waar ook een mooi pareltje is voor jou als man om te bezoeken. We hopen je hiermee te kunnen inspireren. We nemen je mee naar Glasgow, Milaan en Monaco.

Glasgow

Glasgow is de grootste stad van Schotland. Het is misschien niet de stad die als eerste bij je op komt wanneer je een romantische trip gaat boeken. Maar er is genoeg te doen. Glasgow is een bruisende stad met een mooie architectuur, een heerlijke sfeer, street art, al met al een ontzettend leuke bestemming voor een stedentrip met veel interessante plaatsen om te bezoeken.

Glengoyne vaten

Maar wat is er in Glasgow dan voor jou weggelegd? Schotland, whisky… Jawel een bezoek aan een distilleerderij. In Glasgow zijn daar goede mogelijkheden voor. In en rondom Glasgow liggen meerdere distilleerderijen waar je uit kunt kiezen: De distilleerderijen van Auchentoshan, Clydeside en Glengoyne. Na een dag shoppen, wanneer je vrouw geslaagd en tevreden is, kunnen jullie vast nog wel even uitrusten in een whiskybar. Daar zijn ook een aantal hele mooi van te vinden zoals The Pot Still, Bon Accord en The Lismore Bar.

Milaan

Milaan is een prachtige stad in Italië. Als jullie samen graag kilometers met de auto maken dan kun je er zelfs een leuke roadtrip van maken. Milaan is een modestad en je vrouw kan er heerlijk winkelen. Daarnaast bevat de stad veel mooie gebouwen en pleinen waar het heerlijk vertoeven is. In de zomer met een heerlijk zonnetje zullen jullie een geweldige tijd hebben.

san siro

Milaan heeft voor de voetballiefhebber ook een erg leuke bezienswaardigheid: San Siro. Het Italiaanse voetbalstadion waar zowel AC Milaan als Inter Milaan hun thuiswedstrijden sturen. Het stadion ademt historie. Wanneer je op de indrukwekkende tribunes zit en je ogen sluit kun je je inbeelden dat Van Basten er in zijn gloriejaren prachtige goals maakte. Plan je trip zo dat AC Milaan thuis speelt. Op de speelavond loop je gewoon naar het stadion om tegen een zeer redelijk tarief een kaartje te halen. Het stadion zit namelijk nooit helemaal vol. Echt een aanrader!

Monaco

Wanneer je vrouw van glitter en glamour houdt zal ze Monaco zeker weten te waarderen. Je kunt er rijke en bekende mensen tegenkomen. Het Casino is een must-see. Daarnaast zijn er een aantal bekende nachtclubs, neem voldoende geld mee.

Monaco is voor jou als man vooral een goede keuze als je van mooie auto’s houdt. Het is een waar autowalhalla. Je ziet er de grootste en duurste auto’s ter wereld voorbij komen. De één nog mooier dan de ander. Ook leuk om de dikke jachten te bewonderen die in de haven van Monaco liggen, overigens meer dan eens voorzien van mooie dames. Voor de meeste van ons is de extreme luxe die je in Monaco tegenkomt toch een ver van je bed show. Maar zeker leuk om een keer van dichtbij te bekijken.

Monaco Auto

Previous ArticleNext Article