Manisfaction is als mannenblog een perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken. We schrijven voor mannen over onderwerpen als auto’s en motors, whisky, diverse topics binnen food en drinks, natuurlijk vrouwen maar ook sport, mode en meer.

Benieuwd naar onze cijfers? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons om in contact te komen met een mannelijke doelgroep? Laat het ons gerust weten via info@manisfaction.nl of neem contact met ons op. Ook wanneer wij betaalde contact schrijven en/of plaatsen doen wij dit op een manier die interessant is voor onze doelgroep. We plaatsen in dit geval altijd SEO-geoptimaliseerde artikelen die de doelpagina ten goede komen.

 

Tesla Model 3 - Red Rear Sunset

Advertentiemogelijkheden

Jagermeister LPs

Breng jouw merk op diverse manieren online onder de aanbrengt via Manisfaction.nl.

Meer dan eens gaan wij een samenwerking aan in de vorm van een product review, waarbij wij een post plaatsen over een specifiek product aangeleverd door de adverteerder.

Daarnaast kun je er voor kiezen om een advertorial te plaatsen. Een lang SEO-artikel waarvan jij de content zelf kunt bepalen, zolang het relevant is voor onze doelgroep.

Wij staan altijd open voor langdurige samenwerkingen. Heb je ideeën? Neem gerust contact op.