Airbnb in Frankrijk met 30 m2 zwembad aquarium

Mag jij een keer een familieweekend organiseren check dan deze Airbnb in Frankrijk even. Deze Airbnb heeft een zwembad van ruim 30 meter waar je van zowel binnen als buiten in kan kijken. Deze villa die op Airbnb staat is omringd door meer dan 10.000 m2 grond ofwel wijngaarden. Verder ligt deze Franse mega-villa ligt aan de zuidkust van Frankrijk, in Bandol, slechts 12 uurtjes rijden vanaf Utrecht.

De villa heeft een langwerpige vorm met plafonds van glas en lange, smalle, open kamers. Het meest gave is toch wel echt het zwembad met een dubbelzijdig, aquariumachtig glaswand waar je door heen kan kijken. De villa ligt hoog in de heuvels en is omringd door wijngaarden. Zo kun jij en je familie genieten van maximale privacy. De enige die je zullen aanstaren zijn je eigen vrienden en familie die je vanaf andere verdiepingen aan het bekijken zijn als je in het zwembad aan het zwemmen bent.

Ik hoor je al denken, die zal wel €1500 per nacht zijn. Maar nee dat valt echt wel mee, je betaald slechts €575 per nacht voor het verblijf van 10 personen. Dus dat is nog geen €60 per persoon!!! Bekijk of reserveer eenvoudig “Villa on the rocks” via Airbnb.

Video Production:
https:\/\/videovision360.com/
https:\/\/robranneyphotography.com/

Previous ArticleNext Article