Alcohol ijsjes, dat wordt smullen!

ijsjes met alcohol

De zomer komt er weer aan en dan is het dus ook weer tijd voor ijs. Je kan gaan voor een lekker waterijsje voor tussendoor of gewoon voor lekker italiaans schepijs gaan. Het wordt steeds populairder om wat alcohol toe te voegen aan ijs, daarom zoomen we even in op de lekkerste ijsjes of schepijs met alcohol. Het is niet dat je er dronken van wordt, want de ijsjes bevatten vaak slechts 2% alcohol. Een kater zal je er niet van krijgen.

  1. Bavaria ijs met Alcohol. Bavaria heeft sinds kort nog twee extra ijsjes op de markt gebracht een soort van calippo ijsje en een schepijs bakje. Nu zijn er dus drie verschillende soorten ijsjes die ze hebben want ze hadden ook al het radler ijsje op de markt gebracht die lijkt op het perenijsje.

  2. Cocktail ijsjes van 24ICE. 24 Ice heeft In samenwerking met De Kuyper Royal Distillers  bevroren cocktails ontwikkeld in verschillende smaken. Voorbeelden van smaken waaruit je kan kiezen zijn: Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada en Vodka Energy. Deze ijsjes bevatten iets meer procent alcohol dan de Bavaria ijsjes namelijk 5% De cocktail ijsjes bevatten slechts 53 calorieën! De combinatie van ijs, de cocktailsmaak en een beetje alcohol zorgen voor een verfrissende en coole beleving! Wij gaan ze zeker nog even testen.

    Mmnmmm daar zijn ze weer pinacolada, limoncello, mojito ice. #ice #24ice #lekker

    Een bericht dat is gedeeld door @ delissimo2012 op

  3. Haagen-Dazs schepijs. Elke ijsliefhebber wordt gelukkig van heerlijk schepijs en wellicht ook met een beetje alcohol er in. Zo komt ijsmerk Haagen-Dazs met verschillende smaken schepijs. Zij komen met verschillende nieuwe schepijs smaken als rum, whisky en wodka. Alle smaken bevatten behoorlijke sterke likeuren, maar ook hier wordt je zeker niet dronken, laat staan aangeschoten van, want in alle smaken zit namelijk maar 1% alcohol.

Er zullen er vast nog meer zijn. Wij zullen ze zeker allemaal testen, proeven is ervaren.

Previous ArticleNext Article