Altwork Station; jouw nieuwe werkplek?

Altwork Station

Werken hoef je tegenwoordig niet alleen maar zittend achter je laptop of pc aan je bureau te doen. Je kan het nu in elke houding doen die jij maar prettig vindt. Staand, zittend of misschien wel liggend. Ik zie je denken, liggend? Maar hoe dan?

Met de Altwork bureaustoel kun je liggend, zittend of staand werken. Een ander voordeel is dat het geen standaard posities of standen zijn. De stoel is volledig aan te passen naar jouw wensen. Ideaal dus voor als je net een stukje langer of misschien wel breder bent dan de andere collega’s.

Altwork wilde een werkplek creëren die ook mee gaat met de tijd. De ontwikkelingen schieten als een malle vooruit en wij blijven maar stijf achter ons bureautje zitten.

Zij komen dus met de Altwork Station die volledig is en kan worden afgestemd op jouw behoefte. De instellingen die jij gebruikt bij instellen van de stoel onthoudt hij voor de volgende keer. De station of stoel veranderd snel van verschillende standen en hierbij zorgt hij ervoor dat de afstand tot je scherm altijd hetzelfde blijft.

Nu denk je waarschijnlijk: “maar als ik verander van positie dan vallen mijn toetsenbord en muis toch gewoon op de grond?” Wees niet bang, door de sterke magneten wordt dit voorkomen. Verder zitten er ook nog wieltjes onder, zodat je ook eens lekker in de zon kan liggen werken :).

Voor 8500 dollar heb je er al eentje. Uiteraard kun je je werkplek ook uitbreiden met een extra tafel, extra monitor steun of een speciale laptophouder. Veel geld is het zeker, maar wel een hele vette nieuwe ontwikkeling om eens tegen je werkgever aan te houden.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *