Deze Apresskistokken moet je hebben!

Je ken het wel, je staat boven aan de piste en je moet even wachten tot de sneeuwstorm voorbij is want je kan anders niet naar beneden, of je zit in een open stoeltjeslift en de gevoelstemperatuur is ongeveer -20. Dan is een kleine versnapering een ideale uitkomst om even op temperatuur te komen of om gewoonweg lekker van te genieten. Deze skistok zorgt ervoor dat je deze versnapering altijd en overal bij je hebt.

Ski stok met drank

De skistok die je in elke noodsituatie kan helpen is deze Après skistok. Wat wel even belangrijk is om te benadrukken is dat het natuurlijk altijd veiliger is om na het Skiën pas te beginnen met een heerlijke versnapering. Vandaar ook de naam Après skistokken. In elke skistok kan ongeveer 200ml. In totaal heb je dus ongeveer een halve liter aan fristi, chocomel of alcoholische versnapering bij je.

Après Skistokken in (en voor) alle maten

Heb jij binnenkort ergens nog een lekker apres ski feestje of ga je nog op wintersport? Dan moet je deze stokken echt hebben. Je kan de Après skistok eenvoudig online bestellen. Ze zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar, dus ja je kunt ze ook nog echt functioneel gebruiken als Skistokken.

Previous ArticleNext Article