Beleggen door Bots?

Iedereen doet wel aan beleggen of kent wel iemand die aandelen heeft of bijvoorbeeld belegd in whisky. Met de ontwikkeling van de Cryptocurrency markt wordt het steeds uitdagender om zelf te beleggen en alles in de gaten te houden en hiervan up to date te blijven. Bots biedt hier een uitkomst in, want het beleggen wordt voor je gedaan en dan niet door mensen maar door bots. Deze bots zijn ook nog eens zelf lerend. Wat zijn Bots eigenlijk? en hoe werkt dat dan? We leggen je het graag even uit. (ook vanuit onze eigen ervaring.)

Wat is een Bot?

Laten we beginnen door even kort toe te lichten wat een Bot precies is. Een bot is eigenlijk niet meer of minder dan een computerprogramma. Deze is ontwikkeld door handelaren en/of ontwikkelaars. Zij maken dat programma om ervoor te zorgen dat er automatisch aandelen, cryptocurrency of valuta wordt gekocht en verkocht. Dit gebeurt dan vervolgens op basis van een bepaalde handelsstrategie. Een ander woord voor een bot is ook wel een algoritme. Zijn Bots slimmer dan mensen? Tja……Google is ook een algoritme.

Wat is het rendement?

Dat is natuurlijk een van de belangrijkste vragen. Ten eerste verschilt dat per Bot, elke bot heeft een eigen algoritme ofwel strategie. Je ziet wel wat de bots hebben opgeleverd de afgelopen periode en je kan daar je keuze op maken. Je kiest dus zelf een bot waar jij in wilt investeren. Deze zijn ook nog van verschillende risico’s niveau’s hierdoor kun je voor veilig kiezen tegen een lager rendement ongeveer 1% tot 5%, maar je kan ook een bot kiezen met een iets hoger risico factor, waardoor het rendement kan oplopen tot 15%. Je loopt dan wel iets meer risico dat het ook slechter kan gaan uiteraard. Beleggen is nooit een garantie.

Hoe kun je zelf beginnen?

Revenyou heeft het makkelijk gemaakt voor je en een app ontwikkeld waarmee je makkelijk en snel kan starten met het beleggen in bots.

Wanneer je de app gedownload hebt kun je met een startbedrag van €50 beginnen met investeren. De interface is eenvoudig opgezet. Hoe beleg je precies met de BOTS app kun je zien in onderstaande video. Hier bespreken Michiel (CEO) en Hendrik (COO) de app, alle opties en mogelijkheden van de app.

Succes en veel plezier. Wij zijn enthousiast en we zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

Previous ArticleNext Article