Bentley komt met Limited Edition Golf Clubs ter ere van 100-jarig bestaan

bentley golf club 1

Bentley heeft een set golf clubs op de markt gebracht ter ere van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Bentley viert een eeuw waarin het bedrijf prachtige auto’s op de markt gebracht. Eerder verschenen er prachtige boeken met de geschiedenis van het bedrijf. Ook een extreem luxe pen werd gemaakt. Nu is het een is een limited edition golf clubs waarvan er slechts 100 zijn geproduceerd.

bentley golf club 2

Golfclubs en mooie aankoop voor Bentley-liefhebbers

Bentley heeft natuurlijk niet voor niets een golfclub gekozen. We nemen aan dat het merk haar klanten goed kent en dat de gemiddelde Bentley-rijder ook wel eens een balletje op de golfbaan slaat. De ├ęchte liefhebbers, van zowel de sport als het merk, kunnen nu dus een exclusieve set golf clubs kopen. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Voor de set betaal je 12.000 dollar, omgerekend een kleine 11.000 euro. Je kunt de luxueuze uitgave pre-orderen op de website van Bentley.

bentley golf club 3

bentley golf club 5

Bentley Centenary-modellen

Net als de Bentley Centenary-modellen zijn de clubs ook voorzien van houden accenten en andere extreem luxe details. Naast de gouden details bevatten de clubs handvatten die versiert zijn met diamanten details. Ze bestaan uit extreme materialen zoals titanium woods en irons. Ook wordt gebruik gemaakt carbon en een putter gefabriceerd uit 303 staal en aluminium.

100-jarig bestaan Bentley

Bentley is een van de meest luxueuze automerken. Op 10 juli 2019 bestond het Britse bedrijf 100 jaar. Dit wordt natuurlijk gevierd. Onder andere wordt elke Bentley die in 2019 in de Bentley-fabriek wordt gemaakt voorzien van een aantal handgemaakte attributen. Zo worden er in 2019 exclusieve Centenary-modellen gebouwd die na 2019 niet meer zullen terugkomen.

bentley boek
Het boek dat Bentley uitbracht ter ere van het 100-jarig bestaan.

 

 

Previous ArticleNext Article