Bird Box Netflix film en challenge waarschuwing!

Bird Box Netflix film Challenge 2019

Naast alle gave Netflix series brengt Netflix ook wel eens hele gave films uit. De nieuwste Netflix film Bird Box is populairder dan ooit gedacht. Binnen nog geen week tijd hebben meer dan 45 miljoen mensen deze film gezien. De film met in de hoofdrol Sandra Bullock. En Sandra Bullock kennen we natuurlijk allemaal van een van haar eerste films als bijvoorbeeld “Speed”. Ondanks dat ze 54 is blijft ze een prachtige vrouw toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) op

Bird Box de film

Wanneer een mysterieuze kracht de wereldbevolking decimeert, is er maar één ding zeker: als je het ziet, neem het je leven. Malorie wordt geconfronteerd met het onbekende, vindt liefde, hoop en een nieuw begin. Nu moet ze vluchten met haar twee kinderen over een verraderlijke rivier naar de enige overgebleven plaats die heiligdom kan bieden. Maar om te overleven moeten ze de gevaarlijke tweedaagse tocht geblinddoekt maken.
Met de juiste mysterieuze muziek blijft het continu spannend en zit je op het puntje van je stoel.

Bird box Challenge

Tijdens de film zijn de personages continu geblinddoekt, want anders worden ze overmeesterd door de mysterieuze kracht. Nu zijn er dus mensen die er een challenge van gemaakt hebben. Op social media worden heel veel filmpjes gedeeld met mensen en kinderen die zich zelf blinddoeken en dan rond gaan lopen. Netflix waarschuwt om dit niet te doen, voordat mensen en kinderen zich zelf onnodig verwonden. Ze waarderen natuurlijk de liefde voor de film, maar het is niet de bedoeling dat mensen zich verwonden.

Heb je de film nog niet gezien, dan moet je hem absoluut gaan kijken! Have fun! Zorg voor leuk gezelschap, het wordt dan zeker een knusse filmavond.

 

Previous ArticleNext Article