Monday’s Manisfaction: Camila Davalos en Mariana Davalos

Camila Davalos en Mariana Davalos

In het nieuwe jaar ofwel 2018 moeten we gewoon gaan knallen en gaan we een stapje verder met de monday’s manisfaction. Dit keer zijn het twee zussen ook wel een super goddelijke tweeling die je bijna niet kan onderscheiden. We stellen je graag voor aan Camila Davalos en Mariana Davalos. Misschien kende je ze nog niet, maar daar komt nu zeker wel verandering in.

Mariana Davalos

Laten we beginnen met Mariana Davalos. Beide dames hebben op 18 september de leeftijd van 30 bereikt. Je zou denken dat dit een groot verschil is met 20, dat is het ook, maar je ziet het er zeker niet vanaf. Genoeg lof nu, er is een lichaamsdeel die ze uitmuntend getraind hebben en graag laten zien. Goed, jij mag zelf bedenken, herstel bekijken wat dat nu zou zijn. Have fun met Mariana.

Wij kennen ze al bijna 10 jaar om precies te zijn vanaf 2009, toen er prachtige slomo beelden online kwamen van een lingerieshow waren wij verkocht.

Bewegende beelden zeggen toch iets meer dan afbeeldingen toch?

oke, ook nog wat leuke en interessante foto’s en haar zusje stellen we zo ook nog even graag voor.

 

Sister love

Blauw staat haar ook zeker goed

Ook verdiend ze haar geld als bikinimodel

Aangenaam kennis te maken.

Camila Davalos

Nu we Mariana Davalos hebben voorgesteld kunnen we haar zusje Camila Davalos natuurlijk niet in de kou laten staan, dus die stellen we ook graag even voor middels in eerste instantie wat leuke introductie video’s afsluitend met een paar gezellige warme foto’s.

Om te beginnen met een bikini shoot filmpje:

Nu is er iets minder beeldmateriaal te vinden over Camila Davalos in vergelijking met haar zusje, maar goed we hebben nog een leuk filmpje gevonden:

Sporten is key

Sporten is nog steeds key

Hadden we al iets gezegd over sporten?

Iemand een banaantje?

Ook nog een beetje sister love

Hopelijk hebben jullie een beetje genoten? Fijne (eerste werk)week nog.

Previous ArticleNext Article