Carbage Run 2018 – Team Jeuke DAG 2 Tsjechië

Carbage Run Dag 2 Team jeuke

Dag 2 is team Jeuke er weer vol gas vol gegaan en is de Carbage Run pas echt begonnen. Lees hieronder hun ervaring over het rijden door Polen en Tsjechië.

DRESDEN (D) – OSTRAVA PORUBA (CZ)

In de vroege ochtend maken we ons klaar voor het écht leuke deel van onze road trip: het Oostblok in! De afgelopen dag hebben we veel gehoord over controles door de Duitse Polizei, gelukkig waren we gisteren op tijd uit Emmen vertrokken om alles voor te blijven. Dit geluk hadden we ook richting Dresden.

Na anderhalf uur flink gas geven, kwamen we via de snelweg Polen binnen. Daar stond oom agent ook alweer klaar, gelukkig alleen maar voor het bewaken van de openbare orde. Er kon zelfs een glimlachje vanaf (of hij was zelf al gewoon dronken).

Als echte mannen kozen we voor de meest gecompliceerde route en reden we de hele middag door gebergtes, bossen en hele krappe bergpassen. Onze ophanging en vering had het er maar zwaar mee. Het kan er ook iets mee te maken hebben dat we ons niet gewonnen gaven aan de ruwe bospaden waarover we heen hobbelden.

Carbage Run 2018 dag 2 Team Jeuke

Vanuit Polen buigden we af naar het zuiden, Tsjechië in. En hoe ruw de wegen in Polen waren, zo strak geplaveid waren de wegen in Tsjechië.

Carbage Run dag 2 Grens Team Jeuke

Op de camping werden we onthaald door het lokale dames brandweerkorps. Wat kan een Carbage runner zich nou nog wensen na zo’n hele dag intensief auto rijden?

Carbage Run Dag 2 een Warm onthaal

Wil je meer lezen over hun ervaringen kijk dan ook eens op Jeuke.nl

Previous ArticleNext Article