Carbage Run 2018 – Team Jeuke Dag 3 Hongarije

Carbage Run 2018 - Team Jeuke Dag 3

Na vele kilometers door Tsjechië is nu Dag 3 is aangebroken. Team Jeuke heeft er weer volle bak zin in. Met hun “Gouwe Ouwe” knallen ze door de bergen van Tsjechië en komen ze aan in Hongarije. Onderweg, tijdens deze nu al voor hun onvergetelijke Carbage Run, komen ze ook genoeg mooie plekken tegen om even te stoppen :).

OSTRAVA PORUBA (CZ) – GYŐR (H)

Na een gevecht met 500 sprinkhanen, een wandeling om 6:00 uur en een frisse douche onder de tuinslang in de buitenlucht (heerlijk wakker worden) en een broodje voor €1 vertrekken we op de camping, op weg door Tsjechië, via Slowakije naar onze eindbestemming voor vandaag: Győr, Hongarije.

Carbage Run 2018 - Team Jeuke Dag 3 Gouwe Ouwe

Onze route vervolgde zich vandaag door het Tetra gebergte, wederom een prachtig natuurgebied. Linksom, rechtsom slalommen we van bergtop tot bergdal en dat levert waanzinnig uitzicht op.

Door. Verder. Genieten van de mooie natuur. En uiteraard ook lekker jakkeren met “ozze golde” door de bergen. Enorm zuinig trouwens: de bergen omlaag halen we met 4 liter over 100 kilometer. Dachten we toch even dat onze brandstof meter kapot was… maar bij het tankstation passen er toch echt maar een paar druppels in de tank!

Carbage Run Team Jeuke - Dag 3 Tsjechie

Net om Bratislava heen, reden we via dorpjes met bijzondere namen naar ons eindpunt voor vandaag: het middelgrote plaatsje Győr.

Previous ArticleNext Article