Carbage Run 2018 – Team Jeuke Dag 5 – Finish!

Carbage Run 2018 Team Jeuke zijn Carbage Runners

De laatste dag is helaas geen onderdeel meer van de planning, maar werkelijkheid geworden. Helaas, als we de mannen moeten geloven! Wat hebben ze gave dingen meegemaakt tijdens deze unieke 100ste Carbage Run. De uitdagende wegen en bijzondere locaties hebben onvergetelijke herinneringen gemaakt. Hoe gaaf is dat! Lees hun ervaring van de laatste dag van de rally:

ZAGREB (HR) – DIVAČA (SLO)

De laatste dag is aangebroken. Vandaag rijden we de de laatste kilometers van onze Carbage run 2018. Een topweek door veel mooie natuur en weer een hele hoop mooie herinneringen die mee terug naar huis mogen.

“Save the best for last” is voor de volle 100% van toepassing op de route van vandaag. Ik had ook al de hele week het idee dat er nog een verassing op de laatste dag zou komen. “Ozze Golde” trotseert wederom met gemak de kilometers hoge bergwergen en op elke kronkelweg verlies ik bijna mijn ogen van verbazing. Wauw. Wat is dit land waanzinnig mooi!

Carbage Run 2018 Team Jeuke Car stop

Maar de Carbage run is niet compleet zonder een beetje panne. Als je een uurtje of 5 over bergwegen naar boven en beneden rijdt, heeft de koppeling het zwaar te verduren. Dan maar even af laten koelen, en een paar worstjes bakken op ons gasstelletje. Al hadden we dit ook prima op de motorkap gaar kunnen krijgen šŸ˜‰

Carbage Run 2018 - Team Jeuke Dag 5 Finish

Na deze pauze waren het nog maar een paar uren tot aan de finish. Het bleef maar omhoog en omlaag gaan in de bergen van Sloveniƫ, onze remschijven vonden dat wat minder leuk. Maar wonder boven wonder hebben we met kokende remmen de finish gehaald.

Na een geweldig feest op de finish camping ben ik er trots op om wederom te kunnen zeggen: I’M A CARBAGE RUNNER!!

We made it!

Carbage Run 2018 Eind Party dag 5

Wij van Manisfaction Feliciteren Team Jeuke met het behalen van de Carbage Run 2018! Jullie zijn nu officieel Carbage Runners! Proost

 

Previous ArticleNext Article