Carlos Platier Luna is de winnaar van Expeditie Robinson 2017!

Carlos Platier Luna

Het is weer spannend geweest en de strijd was hevig tussen Soundos, Kai en Carlos. In de finale konden ze op verschillende manieren kogels verzamelen om met een katapult 3 tonnen te raken. Nadat ze allen zeker 5 tot 10 kogels hadden geschoten had Carlos al twee tonnen geraakt en Kai 1 en Soundos nog geen. Ze waren allemaal helemaal gesloopt van al die dagen op het eiland en weinig eten.

Carlos kwam toch weer terug met een voorraad kogels en raakte de 3de en laatste ton wel twee keer op de rand en miste er ook weer een paar. De spanning was om te snijden. Kai en Carlos zaten op een moment tegelijk achter de katapult en uiteinelijk schoot Carlos de “onbekende” de laatste en derde ton raak en was de winnaar van expeditie Robinson 2017.

 

Bekijk hier Carlos op het eiland op het moment dat hij Expeditie Robinson 2017 gewonnen had!

Voor het eerst kon je ook de Robinson finale in Pathe bekijken, zo kun je nog dichter bij jouw favoriete programma zijn. Het was een eerste proef dat ze dit probeerde en alle kaartjes waren al snel uitverkocht, dus dat gaat zeker vaker gebeuren in de volgende edities.

Ook werden alle fans nog even ge├źnthousiasmeerd met deze teaser om naar de finale te kijken:

Previous ArticleNext Article