Chogogo Beach Resort op Curacao! Daar moet je heen!

Chogogo Dive & Beach Resort zwembad

Je bent weer toe aan vakantie en je bent aan het overwegen om eens een keer lekker naar de zon te gaan. Waarom dan niet een keertje richting de ABC eilanden? Curaçao is bijvoorbeeld echt een aanrader en zeker als je met je gezin op vakantie wilt gaan. Het eiland is heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Een perfect resort is bijvoorbeeld Chogogo Dive & Beach Resort. Hier kun je je prima vermaken met je kids en ben je ook nog eens vlakbij het strand. Het Resort ligt aan zuidkust van Curaçao, tussen de heuvels van Jan Thiel Baai. We zullen je laten zien en lezen waarom dit Resort zo fijn is.

leguaan van chogogobeach

Heerlijke huisjes

Chogogo Resort heeft heerlijk accomodaties van verschillende groottes. Zo hebben ze vier sterren bungalows, appartementen en studio’s. Wij hadden een heerlijk verblijf voor 4 volwassen in een vier sterren appartement. Het appartement bestond uit drie kamers, een woonkamer en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast was het appartement ook voorzien van een Led tv met Netflix. Nu hoor ik je denken, wat moet je nu met Netflix? Nou, we kunnen je vertellen, met kinderen is het stiekem toch wel handig als je s’ochtends nog net even wat langer wilt en kunt blijven liggen op vakantie. Verder was het appartement voorzien van alle andere fijne benodigdheden, zoals een fijne grote SMEG koelkast, Airco en een hele grote veranda om het huis heen. Zo kun je op de veranda ook heerlijk genieten in de hangmat en daar gewoon uren slapen, omdat je aan het genieten bent van de omgevingsgeluiden.

Luxe appartement van chogogo beach

Het zwembad

Naast de appartementen is een zwembad natuurlijk ook een must wanneer het elke dag minimaal 35 graden is. Je moet gewoon een plek hebben waar je lekker met de kids kan afkoelen en dit kon perfect bij het zwembad van Chogogo Resort. Het zwembad gedeelte bestaat uit drie zwembaden welke allemaal een andere diepte hebben. Zo is er een groot kinderbad, waar de kids zich heerlijk in kunnen vermaken terwijl jij geniet van je biertje. Het middelste zwembad is gemiddeld 1 meter diep en het laagst liggende zwembad met heerlijke fontijntjes uit de muur is 2 meter diep. Verder hebben ze bij het zwembad een grote bak liggen met speelgoed. Ideaal voor de kids.

Chogogo beach zwembad

Leguanen op Chogogo Beach

De huisdieren van het resort, de leguanen, houden ook alles goed in de gaten en genieten er maximaal van. In ieder geval worden er genoeg selfies van ze gemaakt. Lig je net even een tukkie te doen in de zon, dan moet je niet schrikken dat er naast je ligbedje in een keer een grote leguaan naast je ligt. Deze doet dan ook waarschijnlijk precies hetzelfde wat jij doet: lekker chillen bij het zwembad.

Leguaan aan het ontspannen bij zwembad

In de buurt van….

In principe is alles in buurt en op maximaal 2 uur rijden, maar er zijn natuurlijk ook bezienswaardigheden en activiteiten echt in de buurt op nog half uurtje rijden van het Chogogo Dive & Beach resort. Zo ben je met nog geen 15 minuten rijden in het hartje van Willemstad. Hier kun je makkelijk een gehele dag vertoeven. Een rondleiding met een Nederlandse gids is zeker aan te raden als je wat meer te weten wilt komen over de geschiedenis van deze prachtige stad. Verder kun je ook nog een geweldig onderwater avontuur doen genaamd: Aquafari. Hiermee ga je met een soort van onderwaterscooter de magische onderwaterwereld verkennen tot een diepte van ongeveer 8 meter. Zeker een aanrader om een keer te doen.

Aquafari Curacoa Manisfaction

 

Previous ArticleNext Article