De grootste hamburger ter wereld

Grootste Hamburger die te koop is - Manisfaction

Ok je hebt hamburgers met meelwormen, kleine hamburgers en natuurlijk ook de grootste hamburger ter wereld.  Dat je een grote hamburger kunt bestellen bij een burgerbar is logisch, maar voor de grootste moet je dus echt wel aan de bak.

Je zou denken die kun je zeker niet zomaar in een restaurant bestellen. Deze wel. Dit is namelijk een record van de grootste hamburger die ook echt te bestellen moet zijn. Deze hamburger weegt 352,44 kg  en wordt bereid door Juicys Foods en Ovations Foodservices voor Juicys Outlaw Grill, gevestigd in Corvallis, Oregon, VS. Deze was beschikbaar op het menu voor meer dan een jaar. De hamburger was te koop voor $ 5.000 (€ 4300). Je moest alleen wel rekening houden met de 48 uur bereidingstijd die ze ervoor nodig hadden. Niet zo gek ook als je de foto bekijkt.

Meeste hamburgers eten in een minuut

Naast de grootste hamburger ter wereld zijn er ook een aantal andere hamburger records gevestigd, zoals hoeveel hamburgers kun je eten in een minuut? Deze staat op naam van Ricardo Francisco. Hij at 5 hamburgers op binnen een minuut. Je zou het misschien niet direct zeggen, maar hij komt uit de filipijnen. Dit record is gehaald in 2016, dus hamburger eters ga die strijd maar aan 🙂

RICARDO FRANCISCO - Meeste hamburgers in een minuut
Bron: https:\/\/www.guinnessworldrecords.com/

 

Previous ArticleNext Article