Op de ijzeren troon van Game of Thrones zitten? Dat kan!

Game of Thrones troon Ziggo

De nieuwe Game of Thrones afleveringen zijn vanaf nu te kijken via Ziggo! Ben jij nog niet begonnen aan seizoen 8? Iedereen heeft het erover en je kan natuurlijk niet achter blijven. Naast dat je nu de nieuwe afleveringen kan gaan kijken kun je ook op de IJzeren Troon van Game of Thrones zitten. Waar dan? Tot en met zondag 21 april kun je op Utrecht Centraal in de pop-up Game of Thrones Experience plaatsnemen op de levensgrote troon uit de serie. Hoe gaaf is dat!

Niet alleen de Troon!

De stoel is mega groot en lijkt 1 op 1 op die van de serie. Zo kun jij aan je vrienden aangeven dat ze eindelijk een keer naar je moeten gaan luisteren wanneer je jouw foto doorstuurt. Naast dat je op de troon kan zitten, zijn ook de kostuums van de personages te bewonderen. Deze zijn nagemaakt en ten toon gesteld in verschillende etalages.

Waar en tot wanneer kun jij op de troon plaatsnemen?

De pop-up Game of Thrones Experience vind je dus op Utrecht CS, naast spoor 18/19

maandag – vrijdag: 8.00 – 20.00 uur
zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
zondag: 12.00 – 18.00 uur

Zitten op de Game of Thrones Troon

Quest for the Throne

Mocht je ook nog kans willen maken op te gekke Game of Thrones prijzen dan kun je in de Game of Thrones Experience ook nog mee doen aan de Quest for the Throne. Je kan hier aan mee doen tot en met zondag 21 april. Hierbij moet jij voorspellen wie er uit eindelijk op de troon zal plaatsnemen. Verder kun je ook voorspellen welke personage als eerste door midden zal worden gehakt!

Bron: Ziggo GOT Popup experience

Previous ArticleNext Article