DJI MAVIC AIR Drone

Deze drone is iets kleiner dan de DJI Mavic Pro en zeker qua specs vele malen beter dan de Spark. Deze DJI Mavic Air is een ideale keuze voor zowel beginners als mobiele enthousiasten. Hij kan worden opgevouwen tot het formaat van een boek en weegt minder dan 500 gram. Zeer makkelijk dus om even overal mee naar toe te nemen om mooie zeer exclusieve opnames te maken.

Camera van de DJI MAVIC AIR

De DJI Mavic Air heeft een krachtige camera met een 1 / 2.3 “CMOS-sensor en een 24 mm F2.8-equivalente lens. Om het maximale uit die hardware te halen, heeft hij een 3-assige gimbal voor zeer vloeiende 4K-video opnames. Ook beschikt de camera over een nieuwe HDR-algoritmen voor verbeterde 12-megapixel foto’s en hij maakt fantastische, mooie opnamen van 720p real-time video met een maximale afstand van meer dan 3 km.  Op dit moment is de drone verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood.

Nog een mooie review van een paar reizigers, dus dan zie je ook gelijk even de gave praktische toepassingen van bijvoorbeeld ingeprogrammeerde vliegroutes.

In onze ogen een van de nieuwste, maar vooral meeste geavanceerde beginners Drone die er tot nu toe is. Voor slechts $799 kun je de DJI Mavic Air online aanschaffen.

Previous ArticleNext Article