Draadloze Bewakingscamera met HD beelden en grote Accu!

Eufy draadloze bewakingscamera

Eufy EverCam is vanaf begin af aan ontworpen om draadloze vrijheid te bieden. Hoe vaak moet je niet gaten in je huis boren om een goede camera te installeren. Dit is ook de rede waarom ze juist een camera wilde ontwikkelen om de stroomkabels en stopcontacten te vermijden. Je hebt dus de vrijheid om de draadloze Eufy EverCam overal te installeren. Dit komt door de handige houder die je eigenlijk overal op kan plakken. Vervolgens kun je de Eufy EverCam er op bevestigen en klaar is kees. Je kan de draadloze camera ook direct op metalen oppervlakten bevestigen.

Beelden opslaan in de Cloud

De draadloze camera is ontworpen om je huis, schuur, motor of fietsen te beschermen. De Eufy EverCam is een ideale aankoop die veiligheid combineert met heel veel gemak. De Eufy EverCam slaat de videobeelden lokaal op en je hebt daardoor eenvoudig toegang via je smartphone. Gratis. Plaats de meegeleverde microSD-kaart  en je bent klaar. Je kunt je ook abonneren op de bijbehorende cloudopslag. De kosten hiervoor zijn slecht $3,- per maand.

Hieronder zie je nog het intro filmpje van de draadloze camera, ben je enthousiast dan kun je het product nog steeds aanschaffen via Kickstarter.

Previous ArticleNext Article