Drie films die je vanaf deze week op Netflix kunt zien

Netflix maakt aan de lopende van nieuwe films en series beschikbaar. Daar zijn we allemaal bij gebaat natuurlijk. Ook deze week is er weer nieuw aanbod. We lichten voor jou drie films uit die de moeite waard zijn om te bekijken. Doe er je voordeel mee!

Er zitten twee klassiekers in onze selectie. Inglourious Basterds en Snatch. Films die iedere man gezien moet hebben, maar ook geen probleem om een tweede keer te kijken. Daarnaast tippen we je Bayoneta.

Inglourious Basterds

Inglourious Basterds is inmiddels een klassieker geworden. Een Quentin Tarantino film en ook één van de beste actiefilms die wij kennen. Naast actie heeft Tarantino ook meer dan voldoende humor in de film verwerkt. Christopher Walz is geniaal in deze film, waar hij een tol heeft als nazi. Voor zijn werk heeft hij dan ook een Oscar heeft gekregen.

Bayoneta (Netflix Original film)

Bayonetta, niet te verwarren met de game, gaat over een Mexicaanse bokser die noodgedwongen naar Finland heeft moeten verhuizen. Hier is zijn bestaan niet veel waard. Maar hij krijgt hier de kans om zijn rentree in de ring te maken, dat veranderd alles.

Snatch

Als Inglorious Basterds een klassieker is, dan is Snatch er al helemaal heem. Deze film van Guy Ritchie heeft hoofdrollen voor Brad Pitt, Jason Statham en Benicio Del Toro. Een bizarre diamantroof, bare-knuckle boksen en gokken, het komt allemaal aan bod in deze actiefilm.

Dus heb je niks te doen de komende dagen en wil je nog een leuke film bekijken? Kies dan voor Inglorious Basterds of Snatch en verzeker jezelf van een geweldige klassieker. Of probeer een nieuwe film en ga voor de Netflix Original Bayoneta. Enjoy!

Previous ArticleNext Article