Dua Lipa openingsact Champions League Finale 2017/2018

champions league dua lipa
Zangeres Dua Lipa zal de openingsact van de Champions League-finale van het seizoen 2017/2018 verzorgen. De zangeres die o.a. bekend werd door de hit New Rules zal in de aanloop naar de wedstrijd vanaf het veld voetbalfans over de hele wereld toezingen. De openingsact werd niet altijd uitgevoerd bij de Champions League finale en is waarschijnlijk afgekeken van de Super Bowl, de finale van American Football in de Verenigde Staten.

Dua Lipa over haar komende optreden: “Ik ben vereerd dat de UEFA en Pepsi me hebben gevraagd om op te treden bij de openingsceremonie van de UEFA Champions  League-finale; het is een unieke kans. Ik kijk er erg naar uit om voor de fans te staan en om deel uit te maken van zo’n bijzonder evenement. Ik ga een onvergetelijke show neerzetten!”

De Champions League finale wordt gespeeld in het NSC Olimpiyskiy Stadium in Kiev op zaterdag 26 mei en begint om 2:45 uur, lokale tijd. De wedstrijd wordt uitgezonden in meer dan 220 landen over de hele wereld.

Liverpool en Real Madrid

De Champions League finale wordt gespeeld door twee grote voetbalclubs met een roemrijk verleden: Liverpool en Real Madrid. Bij Liverpool staan zeer waarschijnlijk onze landgenoten Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk op het veld. Beiden draaiden een goed seizoen bij hun club. Bij sterrenclub Real Madrid doen veel vedettes mee waaronder natuurlijk voetbalster Cristiano Ronaldo mee. Real Madrid zal dan ook als favoriet het veld instappen. Kunnen ze dit waarmaken? We gaan het zien.

Previous ArticleNext Article