EK 2021 speelschema downloaden

UEFA EURO 2020 EK 2021 logo

We zijn er bijna klaar voor, de straten worden nog even oranje versierd, iedereen koopt nog even wat oranje accessoires en het mooiste voetbaltoernooi: het EK 2021 kan weer beginnen. Van 11 juni t/m 11 juli barst het voetbal geweld weer los! Nu maar hopen dat we net zo eindigen als in 1988. Niet onbelangrijk maar, waar kun je het speelschema downloaden? en waar kun je alle wedstrijden kijken?

Verschillende formaten van het EK 2021 speelschema

Het Ek 2021 speelschema wordt op vele websites aangeboden zowel als afbeelding of als PDF. Hier kun je vaak gratis het speelschema downloaden, zodat je de verschillende finales ook nog even gemakkelijk zelf kan invullen. Vaak zijn ze in verschillende formaten verkrijgbaar. De grote formaten zijn handig om thuis of op kantoor op te hangen en het dan daar in te vullen. De kleine zijn weer handig om gewoon bij de hand te hebben op je telefoon of anders in het dashboardkastje van je auto. 

EK Speelschema 2021 eenvoudig

Er zijn vele UEFA Euro 2020 speelschema’s beschikbaar. Zo hebben we  hier een Ek 2021 speelschema gevonden die heel eenvoudig is zonder teveel kleur en waarbij alle wedstrijden gewoon netjes onder elkaar staan. Deze kun je downloaden en bijvoorbeeld thuis ophangen, meenemen op vakantie of ophangen bij het koffiezetapparaat? Om de kleurcartridges te besparen is het complete schema op A4 geplaatst met minimaal kleurgebruik. In het speelschema vind je het volledige programma met speeldata, aanvangstijden, speelsteden, groepen en wedstrijden. Zo kun je makkelijk alles zelf invullen en bijhouden. 

Eenvoudig EK Speelschema 2021 downloaden 

EK Speelschema 2021 Uitgebreid

Mocht je toch liever een mooie poster willen of een groter schema, waarbij de finale in het midden van het schema staat? Dan kun je het beste voor de onderstaande optie gaan. Let op want deze bevat best veel kleur, dus misschien is het beter en handiger om deze gewoon op je werk uit te printen. 

Je kun het speelschema als Pdf downloaden en opslaan op je computer. Vervolgens kun je deze eenvoudig printen op bijvoorbeeld A4, A3 en ook wel A2 formaat. Leuk om op te hangen toch?

Mooi EK Speelschema 2021 downloaden 

Alle Ek 2021 wedstrijden in je Agenda zetten?

Wil je niks missen en ook nog waarschuwingen krijgen van de wedstrijden wanneer deze beginnen, dan kun je alle wedstrijden ook gemakkelijk toevoegen aan je Google agenda. Zo vergeet je niet wanneer ze zijn en kun je ook weer tijdig de uitslagen bijwerken. Handig toch?

Op deze manier kun je gemakkelijk alle wedstrijden aan je Google Agenda toevoegen.

Het EK 2021 of UEFA EURO 2020 live kijken 

Je kan alle wedstrijden live kijken via NPO 1, mocht je geen digitaal tv pakket hebben en niet vast willen zitten aan een duur abonnement, omdat je alleen het EK 2021 live wilt kijken dan kun je ook makkelijk en snel een account aanmaken bij NL ziet. Voor slechts 7,95 kun je 3 maanden lang alle sportwedstrijden kijken die jij wilt. Ook als je even druk bent tijdens een wedstrijd kun je deze gemakkelijk later terug kijken. Of als je gewoon de wedstrijd meerdere keren wilt zien omdat hij zo goed was kan natuurlijk ook.

Je kun je hier aanmelden om Ek voetbal 2021 live te kijken 

Welke stadions doen er mee met EK 2021?

Voor de stadion liefhebbers hieronder nog even een overzicht van alle stadions die mee doen met dit EK toernooi 2021:

 • Amsterdam Arena (capaciteit: 53.052 zitplaatsen)
 • Baku Olympisch Stadion (capaciteit: 69.870 zitplaatsen)
 • Dublin Arena (capaciteit: 51.700 zitplaatsen)
 • Hampden Park (capaciteit: 52.063 zitplaatsen)
 • National Arena Boekarest (capaciteit: 55.600 zitplaatsen)
 • Olympisch Stadion Rome (capaciteit: 72.698 zitplaatsen)
 • Parken Stadion (capaciteit: 38.190 zitplaatsen)
 • Puskas Ferenc Stadion (capaciteit: 56.000 zitplaatsen)
 • San Mames Stadion (capaciteit: 53.332 zitplaatsen)
 • Voetbal Arena München (capaciteit: 70.067 zitplaatsen)
 • Wembley Stadion (capaciteit: 90.652 zitplaatsen)
 • Zenit Arena (capaciteit: 69.500 zitplaatsen)
 • Eurostadion (capaciteit: 62.613 zitplaatsen, afgevallen)

Veel plezier met het EK 2021!

Previous ArticleNext Article