Exclusieve wijnkelders van Helicave

Exclusieve wijnkelders

Ben jij een wijnliefhebber en droom je van een eigen wijnkelder? Of heb je inmiddels het geld voor je wijnkelder bij elkaar gespaard en ben je op zoek naar de juiste manier om het te investeren? In beide gevallen raden we je aan om de exclusieve en innovatieve Helicave wijnkelder van Van Dijk Maasland B.V. eens te bekijken. 

Het concept ontstond in de jaren zeventig in Frankrijk. George Harnois is de uitvinder van deze fantastische wijnkelder genaamd Helicave. Met het gepatenteerde systeem voorzag hij al meer dan 30.000 huishoudens in Frankrijk van een wijnkelder. Sinds 2003 wordt het concept ook in Nederland toegepast. Van Dijk Maasland heeft inmiddels met succes al vele wijnkelders geplaatst.

De Helicave is een snelle en eenvoudige manier om een wijnkelder onder je huis te plaatsen. Je moet het geld natuurlijk wel beschikbaar hebben, maar voor een wijnkelder is het een relatief goedkope oplossing die binnen ca. twee weken “staat”. Het is een waterdicht, geprefabriceerd betonnen cilinder systeem dat wordt verzonken in de grond. De wijnkelder kan vrijwel overal worden geplaatst. Denk aan: onder je keuken, woonkamer, of garage.

Bekijk beelden van de wijnkelder:

Meer informatie over deze exclusieve wijnkelders vind je op www.wijnkelder.nl, de officiële Nederlandse website.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *