Explicit; mannenmode van nu!

Explicitwear

Explicit: een nieuw mannenmodemerk wat zeker al behoorlijk aan de weg aan het timmeren is. Zonder dat ze veel ervaring hadden begonnen ze drie jaar geleden dit nu zeer populaire kledingmerk.

Explicitwear

Explicit is opgezet door de 22-jarige Shaquille Gunther en de 25-jarige Garezi Septara. Ondertussen dragen al verschillende BN-ers als Dave Roelvink en Lil’ Kleine hun kleding en vindt je hun kleren al in verschillende webshops.

Ook voor vrouwen

Ze hebben een zeer eigen design en ontwerpen soms wel kleding met een kleine knipoog naar andere merken en focussen zich ook vooral op streetwear. Ze maken vooral mannenkleding, maar op het gebied van t-shirts maken ze ook zeker leuke en unieke t-shirts voor vrouwen:

?

Een bericht gedeeld door Explicit (@explicitwear) op

Waar te koop?

Wil jij je voorbereiden op de winter dan bij je bij Explicit aan het goede adres. Zij maken naast t-shirts ook veel winterkleding als jeans, truien en jassen. Wat ons opviel was de nieuwe Explicit Captain trui, een mooie toevoeging aan hun huidige collectie.

Bekijk het volledige assortiment van Explicit in hun webshop en we weten zeker dat je niet zonder leeg winkelmandje de website verlaat.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *