FOREO LUNA 3 voor mannen!

FOREO LUNA 3 Men - Manisfaction

In eerste instantie wisten we niet zo goed wat we er van moesten verwachten, dus waren we zeer nieuwsgierig naar de werking er van. Na een paar weken in gebruik moeten we toch zeggen dat het een zeer prettige ervaring is en onmisbaar in de badkamer van elke man. Maar ik hoor je denken: “Wat is het nu eigenlijk de Foreo Luna 3?”

Siliconen

FOREO LUNA 3 voor mannen

Nee, niet die siliconen…..Om te beginnen is het een klein apparaatje die gemaakt is met een siliconen buitenkant. De achterkant is voorzien van verschillende ribbels zodat je hem goed en gemakkelijk vast kunt houden of kan gebruiken voor de gezichtsmassage stand. De voorkant bestaat weer uit meerdere zachte siliconen borstelharen die de trillingen tot een precieze over brengen op de huid.


T-Sonic wat?

De T-sonic Pulsaties zorgen voor een diepe gezichtsreiniging zonder dat je het echt merkt. Maar wat houdt dat T-Sonic nu precies in? De Transdermale Sonische technologie zorgt ervoor dat er ongeveer 8.000 pulsaties per minuut via de siliconenborstel over je huid gaat. Het effect hiervan is dat de poriën op die manier gereinigd worden en ontdaan worden van vuil. Nu ligt niet gelijk je hele wasbak vol met vuil, na gebruik van de Foreo Luna 3, maar merken we wel dat het scheren veel makkelijker en sneller gaat. Je hebt bijvoorbeeld ook minder wondjes na het scheren.

Waarvoor?

Wanneer, hoe en waarvoor kun je hem dan gebruiken? Dat is een goede vraag. Eigenlijk voor veel verschillende behandelingen. Dat is ook wel het fijne ervan dat hij dus voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor:

1) Voorbereiding op scheren:

 1. Maak je baard of stoppelbaard vochtig en breng een reiniger aan. Maak je apparaat een beetje vochtig onder de kraan of douche.
 2. Druk op de knop aan de achterkant om de Foreo Luna 3 te activeren.
 3. Voorbereiden / reinigen doe je met cirkelvormige bewegingen op snorharen, wangen, gezicht en kin.
 4. Schakel uit door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hij schakelt na 2 minuten ook vanzelf uit.
 5. Spoel en droog je gezicht

2) Baardreiniging / Gezichtsreiniging:

 1. Maak je baard of stoppelbaard vochtig en breng een reiniger aan. Maak je apparaat vochtig.
 2. Druk op de knop aan de achterkant om de reinigingsmodus te activeren.
 3. Voorbereiden / reinigen doe je met cirkelvormige bewegingen op snorharen, wangen, gezicht en kin.
 4. Schakel de Luna 3 uit door de knop 2 seconden ingedrukt te houden.
 5. Spoel en droog je gezicht met een handdoek.

Ook ideaal om even te doen voordat je een afspraak hebt bij een Barbershop. Als je dat een keer doet met en een keer zonder ervoor de Foreo Luna 3 te gebruiken zul je ook goed het verschil merken.


3) Gezichtsmassage-modus:

 1. Breng een zalf naar keuze aan op je huid voor verbeterde resultaten.
 2. Druk de concentrische ribbels aan de achterkant van het apparaat tegen je huid en glijd langzaam met lichte druk over wangen, voorhoofd en kin in een opwaartse beweging.
 3. Gebruik daarna een vochtinbrengende crème naar keuze om je huid nog even extra te voeden.

Voordelen

FOREO LUNA 3 voor mannen - Lekker in de hand

Hij is zo ontworpen dat hij lekker in de hand ligt en dat hij gewoon eenvoudig kan staan, met een rechte onderkant. Verder is hij super snel opgeladen en kan hij naar zeggen ongeveer 600+ keer gebruikt worden, voordat hij weer opgeladen moet worden. We houden de tel niet bij, maar we hebben hem nog niet hoeven opladen na 3 weken intensief gebruik. Verder is er ook nog een groot ander voordeel is dat je hem eenvoudig kan afspoelen en je verder geen vervangende borstel nodig hebt.

Hoe denk jij erover? Het proberen waard toch? Je kan hem zelfs allebei gebruiken, dus ook voor je vrouw of vriendin. Ideaal dus als cadeau …. 🙂

Previous ArticleNext Article