Formule 1 in Zandvoort in 2020. Welkom Dutch Grand Prix!

Circuit Zandvoort Formule 1

Eindelijk is het zover. We hebben er al eens eerder over geschreven, maar de Formule 1 komt nu eindelijk naar Nederland. We hebben er al eens eerder over geschreven dat de Formule 1 misschien naar Zandvoort zou komen. Nu is het dan eindelijk gelukt. De Formule 1 is verheugd om aan te kondigen dat de Nederlandse Grand Prix vanaf 2020 onderdeel is van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap. Er is onlangs een overeenkomst getekend tussen de Formule 1 en de Nederlandse Grand Prix – een samenwerking gevormd door SportVibes, TIG Sports en het Circuit Zandvoort. Het contract heeft een loop tijd van minimaal drie jaar. Het wordt de Formule 1 Dutch Grand Prix genoemd. Wellicht niet onbekend maar er zijn in het verleden al meerdere Formule 1 races gereden op Zandvoort.

De ligging van circuit Zandvoort

Zandvoort, niet ver van de levendige stad Amsterdam, is een belangrijk strandresort in Nederland, bekend om zijn lange stranden dat wordt begrensd door prachtige kustduinen. Hier wordt ook de Jumbo racedagen elk jaar gehouden. Het Circuit van Zandvoort heeft een lange geschiedenis als formule 1-locatie. De komende maanden zal het circuit worden herbouwd met hulp van de gemeente Zandvoort en verschillende andere partners. Het parcours en de infrastructuur zullen worden aangepast om te voldoen aan de normen die zijn opgesteld door de FIA ​​om een ​​Formule 1 Wereldkampioenschappen te organiseren.

Circuit Zandvoort

Formule 1 2020 kaarten winnen?

Het is mogelijk om kaarten te winnen. Vaak is het wel een soort loterij en moet je je gegevens achterlaten, maar goed als je toch fan bent is het toch alleen maar leuk om de laatste nieuwtjes te lezen over Formule 1 en andere races.

F1 kaarten via Racingnews 365

Ondanks dat het nog meer net bekend is dat er een Formule 1 Grand Prix naar Nederland komt zijn er al gelijk een aantal win acties waar je aan kan mee doen om de kaarten te winnen. Zo geeft racingnews365.nl samen met Grand Prix Tours 3x 2 tickets weg voor de Grand Prix op Zandvoort in 2020 en jij kan erbij zijn!  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je aan melden op hun nieuwsbrief. Helaas is deze pagina nu offline, maar niet getreurd want je kan je nog steeds registreren via DutchGP

F1 kaarten via GPfans

Via GPfans kun je je kansen op kaarten voor de Grand Prix van Zandvoort vergroten door naast jezelf te registeren, ook mee te doen met de GPFans-winactie. GPfans geeft twee tickets weg voor het eerste raceweekend in Nederland. Jij kunt dus ook kans maken op die extra kaarten. GPFans gaat deze verloten onder de Youtube Abonnees dus je hoeft je alleen te abonneren op het GPFans Youtube-kanaal. Via hun Facebook Grand Prix Nederland account kun je ook op de hoogte blijven van het laatste Dutch GP nieuws.

Gridgirls of niet?

Dat is natuurlijk de grote vraag. De FIA heeft hier al een besluit in genomen, maar we blijven natuurlijk wel nieuwsgierig of er gridgirls aanwezig zullen zijn of niet.

Gridgirls-Circuit-Zandvoort-Manisfaction

Wij kijken in ieder geval uit naar een heel gaaf nieuwe Formule 1 Seizoen, waarbij de Dutch Grand Prix zal worden gehouden op Circuit Zandvoort. Jullie toch ook?

 

 

Previous ArticleNext Article