Gaat de Formule 1 in 2020 op Zandvoort plaatsvinden?

Nadat Max Verstappen won in Oostenrijk, wint Max Verstappen nu ook in Mexico. Gaat hij binnenkort ook gewoon winnen op eigen bodem? Het management van de Formule 1 heeft het circuit van Zandvoort een serieus aanbod gedaan. Onze eigen Prins¬†Bernhard van Oranje bevestigd de interesse van het Formule 1 management. ”Als wij nu tekenen, dan heeft Nederland in 2020 weer een Grand Prix. Met Max Verstappen. Iedereen is er bij ons terdege van bewust dat dit een unieke kans is.” Prins Bernhard van Oranje is eigenaar van het circuit.

Max verstappen Mexico

TT Assen was ook in de race

Naast Zandvoort was natuurlijk ook het TT Circuit in Assen ter sprake gekomen. TT Assen staat bekend om de Moto GP en andere motorraces als de Superbikes. Nu is het circuit ook onder de aandacht gekomen bij het Formule 1 management.

TT circuit Assen Manisfaction

Gezien de historie van circuit Zandvoort op het gebied van de autosport heeft Zandvoort wel net een streepje voor. We hopen dat het door gaat, want dan kunnen we in eigen land genieten van de racekwaliteiten van Max Verstappen. Hoe gaaf is dat??!!

 

 

Previous ArticleNext Article