Google Home Mini

Google Home Mini

Voor degenen die al wat Artificial intelligence van Google wilt testen is een Google Home mini zeer geschikt. Via de Google Home Mini kun je via een goedkope manier een handige assistent aanschaffen. Deze Google Home Mini is vrij goedkoop in vergelijking met andere Home assistants, waardoor het een mooie en goede prijs-kwaliteitverhouding is. Door de slechte geluidskwaliteit is het wel meer een goede assistent dan dat je hem goed kan gebruiken als muziekspeler.

Verschillende Stekkers van de Google Home Mini

Wil je er eentje aanschaffen let er dan wel op dat je een goede stekker hebt. Je kan natuurlijk er ook een speciale stekker bij kopen, maar de Duitse versie van de nieuwe Google Home Mini heeft een Nederlandse stekker en is in verschillende kleuren leverbaar als in de kleur roze, grijs ofwel antraciet of zwart.

Waar kun je de Google Home Mini voor gebruiken?

De mogelijkheden van de Google Home mini zijn eindeloos. Vraag bijvoorbeeld aan Google om je verlichting aan of uit te schakelen via “OK Google, turn on/off my lights”. Zo kun je ook vragen naar het weer “OK Google, how’s the weather today?”.  Wil je hem gebruiken als muziekspeler dan kun je er ook eenvoudig liedjes mee spelen via je Spotify account. Zo speel je je favoriete muziek via Spotify via: “OK Google, play [artist] on Spotify”. Je kan ook eventueel het nummer noemen van de artiest via: “OK Google, play black and white from Micheal Jackson on Spotify”. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden.

De Google Home Mini biedt onder andere ondersteuning voor:

– Spotify
– Tunein radio
– Chromecast
– YouTube
– Netflix
– Nest thermostaat
– Philips Hue
– Klik aan klik uit
– Google apps
– Smarthings
– Xiaomi Yeelights

Google Home Mini Taalondersteuning

Momenteel is er ondersteuning voor Engels, Frans, Spaans, Portugees, en Duitse taal. De Nederlands taal ondersteuning van de Google Home Mini wordt binnenkort verwacht. Dus dan kun je nog makkelijker opdrachten geven aan je assistent als Engels je niet zo lekker ligt.

Google Home Mini thuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Google Home Mini een leuk instap model als je eens wilt testen met een Assistent die al een hoop automatiseert in je huis. Hiervoor moet je dan wel nog wat andere producten aanschaffen die compatible zijn met je Google Home Mini. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat alles hiermee aangestuurd kan worden. De producenten van de huishoudelijke apparaten zullen zich namelijk ook steeds meer gaan richten op deze ontwikkeling.

Binnenkort zullen we ze uitvoerig testen en onze ervaringen met jullie delen. De eerste ervaringen van de Google Home Mini kun je al op tweakers lezen.

Previous ArticleNext Article