Monday’s Manisfaction: Grid Girls Motogp

Grid Girls

Het MotoGP seizoen is weer begonnen en bij de MotoGP zijn er gelukkig nog wel pitspoezen ofwel grid girls die de coureurs bijstaan in de warmingup/voorbereiding. Dit kun je toch niet bedenken zonder die mooie stoere dames. Tuurlijk gaat het allemaal om de race, maar goed het hoort gewoon bij de sport. Mannen houden van formule 1 auto’s en motoren en natuurlijk mooie vrouwen. Die horen er gewoon bij. Dus om de MotoGP dames toch maar even wat extra aandacht te geven. Stellen we er graag een paar aan je voor.

Bijvoorbeeld aan Raquel uit Barcelona. Deze grid girl heeft een leuk instagram account om nog eens door heen te bladeren.

Een bericht gedeeld door Raquel (@raquelnc89) op

Russische Grid Girls

Zo zijn er naast de gewone individuele grid girls ook aparte facebook groepen voor bijvoorbeeld de Russische Grid girls. Wij vinden het helemaal niet gek dat zulke facebookgroepen zoveel likes hebben. Asjemenou.

Grid Girls van de DutchGP

Maar zo worden er ook per MotoGP leuke samengestelde filmpjes gemaakt van de Grid Girls om ze voor te stellen aan je. Dus deze laten we natuurlijk niet achterwege, dus hierbij bijvoorbeeld een leuk filmpje van de Grid Girls van de DutchGp, want ja daar zijn we natuurlijk heet meest trots op. Hierbij nog even de Grid Girl verkiezing op de . motorbeurs in Utrecht:

Grid Girls Tsjechië

Naast de Nederlandse Grid Girls zijn er eigenlijk van bijna elke MotoGP dus wel filmpjes van de Paddock girls. Dus we zullen er nog een met je delen. Namelijk de Grid Girls van de MotoGP van Tsjechië:

Als je het ons vraagt moeten de Grid Girls voor altijd blijven bestaan.

Previous ArticleNext Article