Hugo de Jonge Schoenen

Hugo-de-Jong-Mascolori Bloemenschoen

 

De nieuwe ministers zijn bekend en gaan allemaal op de foto met de koning, voor sommige ministers is het nog even wennen, want die vergeten over het rode tapijt te lopen en voor andere is het een ideale gelegenheid om gewoon de schoenen aan te trekken die hij of zij mooi vindt.

 

Bloemenprint

Dit deed Hugo de Jonge dan ook die al jaren zijn favoriete schoenen haalt bij een schoenenwinkel in Rotterdam: Mascolori. Op het bordes stonden alle ministers netjes met zwarte schoenen aan, behalve Hugo de Jong. Hij stond tenslotte naast de koning en trok gewoon stralende  en vooral vrolijke bloemenprint schoenen aan. Moet kunnen toch? vinden wij.

Hugo-de-Jong-Mascolori Bloemenschoen

De schoenen hebben, als je het ons vraagt een top en super chique uitstraling. Een ideale nette winterstapper met een wat herfstachtige bladerprint. Door de verschillende kleuren is deze nette schoen ook heel goed te combineren met verschillende soorten outfits. Het is niet zo gek dat ze €199,- zijn, want ze zijn handgemaakt in Portugal. Ben jij enthousiast en dan kun je deze schoenen nog online bestellen of gewoon even langs gaan in Rotterdam als je in de buurt bent.
Als je ze koopt, heb je naast een paar super vette schoenen ook nog eens een leuk verhaal toch?
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *