Indian Scout Bobber Jack Daniels edition 2018

De Jack Daniels Indian is gemaakt als eerbetoon aan de brandweer die vrijwillig de distilleerderij veilig houdt en altijd klaar staat voor het geval er een brandje geblust moet worden.

Jack Daniels en Indian Motoren

De laatste drie jaar is Indian Motorcycles een samenwerking aangegaan met Jack Daniel’s om kleine batches van echt unieke modellen, geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse whisky-maker, te lanceren. Nu brengt Indian een nieuwe Scout Bobber uit in de cover van Jack Daniel’s limited edition. De motorfiets is een eerbetoon aan de vrijwillige brandweer die de legendarische distilleerderij al jaren veilig houdt.

Specificaties van de Indian

Indian heeft gewerkt met het basismodel van de Scout Bobber en maakt gebruik van de V-Twin motor die 100 pk aan vermogen levert. Verder hebben ze veel gebruik gemaakt van matzwarte onderdelen met her en der wat glanzende zwarte accenten wat het een stoere motor maakt. Alle goud gekleurde onderdelen zijn gemaakt van 24 karaats goud om de motor net even dat unieke en exclusieve tintje te geven. Er worden er slechts 177 gemaakt, dus het is een echte collectors item.

Voor nog geen $16,999 kun jij hem aanschaffen bij Indian Motorcycles

Previous ArticleNext Article