Intex zwembad voor in de tuin

Intex Zwembad Manisfaction

Er wordt een flinke hittegolf verwacht en wat is er lekkerder dan heerlijk in een zwembadje te liggen in je eigen tuin. De jacht is geopend en de opblaas zwembaden zijn niet meer aan te slepen. Wij zoomen een keer in op de Intex zwembaden. De Intex zwembaden heb je in verschillende soorten en maten. Van kleine ronde zwembaden tot enorm grote rechthoekige zwembaden. Je kan ze bij verschillende webshops kopen, maar een van de Intex zwembad specialisten is bijvoorbeeld de Zwembadgigant.

Intex zwembad rond

Een rond zwembad neemt minder ruimte in dan een rechthoekige of een vierkante. Dit is ook de rede dat die het meest verkocht worden. Hiermee gaan ze wel de concurrentie aan met de jacuzzi’s, want tja neem je dan een jacuzzi voor jezelf en je vrienden of wordt het toch een normaal rond zwembad van Intex en wordt het een speelparadijs voor de kids?

Intex Zwembad rond
bron: https://www.zwembadgigant.nl/

Intex zwembad rechthoekig

Je hebt verschillende rechthoekige Intex zwembaden. Een normaal formaat is bijvoorbeeld 5,5 meter bij 3 meter. Het grootste Intex Frame zwembad, wat onderdeel is van de Intex Ultra Premium Pool Line serie, behoort tot de sterkste Intex zwembaden die er is. Het Intex zwembad heeft een afmeting van ongeveer 10 meter bij 5 meter. Dit zwembad is zo groot dat je er alles in kan doen. Goed te gebruiken dus ook voor een ideale poolparty met vrienden. Verder kun je er ook in relaxen, opblaasdieren in gooien of met je luchtbed er relaxed in dobberen. De zijwanden en de bodem zijn van zeer sterk materiaal gemaakt, zodat het zwembad tegen een aardig stootje kan. Je kan er ook s’ochtends lekker een paar baantjes in trekken, want daar is hij groot genoeg voor. Je moet alleen wel even rekening houden met je budget, want voor dit zwembad betaal je net iets minder dan duizend euro. Dara kun je ook leuk van op vakantie in Frankrijk.

ntex-ultra-zwembad
bron: https://www.zwembadgigant.nl/

Vierkant zwembad van Intex

Nou dan hebben we nu wel een beetje alle vormen gehad. Een vierkante is net wat praktischer als je ook echt wilt gaan zwemmen in je zwembad. Dit is wat lastiger bij een rond bad, maar bij een rechthoekige en een vierkante kan dit heel goed. Verder heb je misschien net niet de ruimte in je tuin voor een rechthoekige en dan past een vierkante gewoon beter. De vierkante en rechthoekige zijn daarnaast veel steviger en sterker, omdat ze opgebouwd zijn met een stalen frame.

Zwembad accessoires

Als je een zwembad hebt gekocht ben je er niet altijd gelijk, dus zorg ervoor dat je nog wat budget hebt voor wat handige accessoires. Hierbij kun je denken aan:

  • Zwembadpompen
  • Zwembadfilters
  • Zwembadafdekzeilen
  • Zwembadtrapjes
  • Zwembadreinigng
  • Zwembadverwarming

En zo kunnen we nog wel even door gaan. Zorg dat je je eerst dus eerst even goed informeert over wat je allemaal nodig hebt als je zwembad gaat kopen, zodat je hem ook goed kan onderhouden. Zou toch wel handig zijn als het zwembad langer dan één zomer mee gaat. Succes met het uitzoeken van jouw zwembad en geniet van de afkoeling en de bijbehorende poolparty’s inclusief de bikini girls.

Previous ArticleNext Article