Monday’s Manisfaction: Jasmine Ferguson

Jasmine Ferguson Mondays Manisfaction

Jasmine Ferguson heeft nog geen miljoenen volgers, maar dat zal in 2018 wellicht veranderen als je haar instagram foto’s bekijkt. Deze 23 jarige stoere sexy Playboy chick, met een verschillende tattoo’s op haar rechterarm, deelt graag mooie foto’s van haar zelf met niet al te veel kleren.

We staan er niet vreemd van te kijken dat ze een ideaal bikini model is. Naast dat ze veel shoots doet voor playboy zie haar ook vaak als model ter promotie van nieuwe auto’s van bij bijvoorbeeld Porsche of BMW. Om haar lichaam in shape te houden sport ze veel en daar hebben we natuurlijk ook nog even bij stil gestaan. Naast haar modellen carrière is ze ook personal trainer.

Daarnaast blijft ze altijd een zwak hart hebben voor honden en dan vooral puppy’s ook steunt ze veel goede doelen die zich daarvoor inzetten. Ok, jullie zullen vast denken “cut the crap”. Dat ga ik dan ook zeker doen! Enjoy!

Fijne eerste kerstdag met Jasmine Ferguson!

Even voorstellen…

Goedemorgen..

Bad hairday..

Voet tattoo

Playboy shoot

Is dit wel de juiste maat? (Who cares!)

Leuk spijkerjack

Nog een bikinifoto dan

Dit ondergoed staat je goed

Wat een heerlijk strand

Navelpiercing

Personal trainer nodig?

nog even van het uitzicht genieten?

Fijne kerstdagen

Oh en ze heeft ook nog leuk afsluitfilmpje gemaakt voor ons

Wil je nog meer van haar zien, neem dan ook eens kijkje op de website van Jasmine Ferguson. Je kan natuurlijk ook gewoon al haar instagram foto’s bekijken.

Previous ArticleNext Article