Monday’s Manisfaction: Jennifer Hoffman

Monday's Manisfaction Jennifer Hoffman

Het is je natuurlijk niet ontschoten dat Jennifer Hoffman weer in een van de populairste tv-series speelt van dit moment: De luizenmoeder. Daarvoor heeft ze ook nog gespeeld in populaire series als Westenwind, Spoorloos verdwenen, Verborgen gebreken en Dokter Tinus. Deze blonde tv ster is geboren in 1980, ja inderdaad ze wordt dit jaar alweer 38, als je zegt 28 zouden we het ook geloven.

Ken je haar nog niet wat we ons niet kunnen voorstellen, maar dan moeten de eerste beelden perfect zijn :). Hierbij een vervelende scene vanuit “Verborgen gebreken“:

Esquire Nederland

Daarnaast heeft ze afgelopen oktober 2017 een gave fotoshoot gedaan voor Esquire Nederland, waarbij er ook een mooie klein videotje is gemaakt van behind the scenes:

Okè, dan willen we natuurlijk ook nog wel een fototje zien natuurlijk (HOT!):

Wie is de mol

Wie is de mol 2014, we weten het nog allemaal denk ik? Deze konden we natuurlijk niet niet benoemen, want hoe je het ook wendt of keert ze is gewoon een stoot!

BNN enzo

Vroeger ofwel een jaartje of 10 geleden heeft ze ook wel eens kattevoer gegeten in haar lingerie in een BNN busje met nog drie andere mooie vrouwelijke BN-ers. WAT? Ja inderdaad zoals we het zeggen, ik zou toch een andere combinatie verzinnen, maar goed hier nog wel even het bewijs:

Till next time….

Een hele fijne week deze week.

Previous ArticleNext Article