Jubilee super jacht van Oceanco

Jubilee Yacht - Oceanco

JUBILEE is het grootste jacht ooit gebouwd in Nederland. Met opvallende buitenkant styling door Lobanov Design en de interieurstyling is gedaan door Sorgiovanni Design. Ze biedt een groot aantal ongelooflijke functies perfect geïntegreerd in een uniek, origineel en gewaagd ontwerp. Dit creëert een fantastisch visueel effect van alle multi-level decks. Die licht blauw gekleurd zijn en volledig verlicht. Ze is echt “one of a kind”.

Het begin

De Y714 is 110 meter lang en daarmee ook het grootste privéjacht dat ooit in Nederland gebouwd is. Het casco voor deze jacht komt uit Capelle aan den IJssel en werd in maart 2015 naar het nieuwe droogdok van Oceanco in Alblasserdam gebracht.

Daar werd in de afgelopen 2 jaar met man en macht aan gewerkt. Hierbij ontstond de (project)naam ‘Jubilee’ waarbij gewerkt werd aan alle schitterende details van deze jacht. De Y714 is het eerste schip dat via het nieuwe droogdok van Oceanco te water is gelaten. Het nieuwe droogdok is 33 meter hoog en kan leeg en vol worden gepompt, zodat de miljoenenjacht gelijk naar buiten kan varen wanneer deze af is.

Eigenschappen van de Jubilee

Naast het unieke design heeft de jacht ook nog een aantal andere eigenschappen:

  • Gloednieuw 110m jacht beschikbaar voorjaar 2017
  • plek voor maximaal 30 gasten in 15 hutten
  • ruimte voor 45 man personeel
  • Een volledig privé dek
  • Inhoud van het schip: 4.523 GT
  • Groot zwembad met ingebouwde aquarium
  • Een beachclub voor de gezellige feestjes
  • Twee balkons op het hoofddek (port en stuurboord) bij de eetkamer en lounge bar
  • Een helikopterdek voor een Augusta GrandNewAgusta helikopter

Impressie van de Jubilee

Ok genoeg info over de yacht we gaan nu over naar de beelden. Mocht je denken dat is echt iets voor mij? Nadat de Yacht te water was gelaten voor de trotse eigenaar, stond ze na twee maanden alweer te koop aangeboden. Je kan de Yacht bekijken bij makelaar Burgess. Wil je de specs even inzien en nog wat mooie foto’s van het extrieur en interieur bekijken dan kan dat ook via Burgess Jubilee Yacht details. Wij hebben ook een paar beelden voor je:

Jubilee Yacht - Oceanco achterkant

Mocht je dus nog bedenken wat je met je vakantiegeld wilt gaan doen? Huur een bootje en vaar langs deze unit om hem van dichtbij te bewonderen :). Zij ligt nu nog bij Oceanco, maar dat zal niet lang duren, aangezien het vaarseizoen is geopend en er vast wel een miljardair wil pronken met dit juweeltje.

Fotocredits: dutchyachtingroyal_yachtfranciscomartinezphotographysuperyachttimesdenison_superyachts en Ton Hermus

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *