Lo Spietato, een Netflix-maffiafilm die je nog niet kent

Als jij een fan bent van Italiaanse maffia series, dan is Lo Spietato een leuke film om eens voor de afwisseling te kijken. De film staat sinds april 2019 op Netflix en is een Netflix-original. De trailer van Lo Spietato werd uitgebracht kort na de aankondiging van seizoen 3 van Suburra en de film is niet echt bekend bij het grote publiek. Maar het is zeker een toffe maffia-film om een keer te zien.

Maffia in Milaan

Lo Spietato betekent ‘de medogenloze’ en dat belooft een hoop gruweldaden. De film gaat over het Milaan van de jaren tachtig, dat een sterke economische groei beleeft. Maar niet alleen de economie groeit. In de straten van Milaan leeft de jonge crimineel Santo Russo. Een ambitieuze youngster die al snel aan het hoofd staat van zijn eigen gang. Door uiteenlopende misdaden als diefstal, beroving, drugshandel en zelfs executies wordt hij steeds machtiger. Dit alles combineert hij met een huwelijk en een geheime affaire. Een druk leven met genoeg actie dus.

In Lo Spietato wordt de hoofdrol ingevuld door Riccardio Scamarcio. Deze ken je misschien van John Wick: Chapter Two, waar hij de bad guy speelt.

Trailer Lo Spietato

Nieuwsgierig naar deze maffia film? Bekijk dan de trailer van Lo Spietato.

Previous ArticleNext Article