Macallan en Bentley worden partners

Macallan en Bentley

Macallan single malt Scotch whisky en de luxe Britse autofabrikant Bentley Motors hebben een uniek partnerschap onthuld dat zal voortbouwen op hun rijke erfgoed om onderscheidende samenwerkingen te ontwikkelen en hun visie op een duurzamere toekomst verder te ontwikkelen.

Verenigd door een toewijding aan meesterschap, vakmanschap, creativiteit en innovatie, zullen de twee toonaangevende merken lessen delen op het gebied van duurzaamheid en andere gebieden van hun respectieve industrieën, terwijl ze de compromisloze uitmuntendheid nastreven waarvoor ze bekend staan.

Door het meesterschap van The Macallan in het maken van whisky te combineren met de expertise van Bentley Motors in de wereld van luxe auto’s, zal de samenwerking inspirerende nieuwe producten en meeslepende ervaringen creëren die tijdloze luxe bieden, in balans met een toewijding aan een meer vooruitstrevende wereld.

Bentley’s voorzitter en Chief Executive, Adrian Hallmark, merkt op:

Bentley transformeren in ’s werelds meest duurzame luxeautobedrijf is een opwindende reis, en ik ben verheugd om met The Macallan samen te werken met één gemeenschappelijk doel – om zowel onze velden te leiden als we werken aan een duurzamere toekomst. We zullen de komende maanden en jaren van elkaar leren om onze programma’s samen verder te ontwikkelen, en onderweg werken aan een aantal werkelijk buitengewone projecten en producten. Onze merken zijn twee die hetzelfde ethos delen – de passie voor uitzonderlijke kwaliteit, respect voor ambachtelijk handwerk en nu een streven naar echte, toonaangevende duurzaamheid. Ik kijk uit naar het avontuur samen.

Igor Boyadjian, Managing Director van The Macallan, zei:

The Macallan en Bentley Motors hebben elk een rijk verleden en gedeelde waarden van meesterschap, vakmanschap, creativiteit en innovatie. Onze samenwerking biedt een opmerkelijke kans om onze opgedane kennis te vergelijken en van elkaar te leren, wat een frisse kijk op onze bedrijven, onze klanten en uiteindelijk onze producten ondersteunt. Een belangrijk aandachtspunt van het partnerschap zal onze inzet voor een duurzamere toekomst zijn. Het adembenemende natuurlijke landschap van The Macallan Estate biedt ons het perfecte platform om samen aan deze spannende en buitengewone reis te beginnen.

The Macallan, opgericht door Alexander Reid op een plateau boven de rivier de Spey in het noordoosten van Schotland in 1824, staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone single malt whisky’s. Duurzaamheid wordt al bijna 200 jaar door de natuur gekoesterd en is een constant leidend principe voor het merk. De verreikende duurzaamheidsstrategie omvat een reeks elementen, waaronder: teruggeven aan gemeenschappen; het koesteren van The Macallan Estate; vooruitstrevende verpakking; en samenwerken met duurzame leveranciers.

Een van de belangrijkste doelen is om tegen 2030 klimaatneutraal te worden, vooruitlopend op de doelstellingen van een bredere whisky-industrie, het promoten van verantwoorde inkoop en het cultiveren van een wereldwijde gemeenschap van ambachtslieden. Het streeft er ook naar om tegen 2025 een volledig elektrisch wagenpark voor personenauto’s op The Macallan Estate te hebben. Na de aankondiging van het partnerschap met Bentley Motors, zal het merk dit jaar twee hybride Bentleys in ontvangst nemen.

Het zal de komende jaren bovendien een breed scala aan projecten opleveren, waaronder gezamenlijk ontwikkelde producten van zowel The Macallan als Bentley, samengestelde klantervaringen en samenwerkingsevenementen. Meer details zullen in de komende maanden worden onthuld.

Ga voor meer informatie naar www.themacallan.com en www.bentleymedia.com

Previous ArticleNext Article