Mayweather krijgt mega-aanbod van UFC, hapt hij toe?

mayweather naar UFC

In de boksring heeft Floyd Mayweather alles bereikt wat hij kan bereiken. Nu speelt de 40-jarige bokser met het idee om het octagon in te stappen voor een MMA wedstrijd.

De hoofdreden is niet de sportieve uitdaging. Niet voor niets is zijn bijnaam money en deze wil hij misschien nog wel een extra keer waarmaken. Hij zou een enorm bedrag krijgen als hij tekent bij UFC.

You already know I’m a money-getting motherfucker.

Op een Instagram livestream zij hij dat hij gebeld is door de UFC en dat hij een deal kon maken voor 3 of 4 gevechten en hier een miljard dollar mee zou kunnen verdienen.

Mayweather over een mogelijke overstap naar UFC:

Het is niet duidelijk of Mayweather inderdaad dit voorstel heeft gehad. We weten wel dat hij veel, misschien alles, voor geld doet. Maar de vraag is of hij het nog kan uitgeven wanneer hij het octagon in gaat. Want dit is wel een hele andere tak van de vechtsport. Een rematch met McGregor in het octagon zal zeker niet hetzelfde verloop hebben als de bokswedstrijd die de twee in augustus uitvochten. En wat heb je aan een miljard dollar als je hersens tot moes geslagen zijn?

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *