McGregor in gevecht met Ierse gangsters

conor mcgregor

Er zou zomaar een prijs op het hoofd van McGregor kunnen staan na zijn bargevecht met Ierse gangsters. Hoewel de man onverslaanbaar overkomt heeft hij nu een vijand gevonden die wat minder makkelijk tegen de grond gaat. Het gerucht gaat dat hij het aan de stok heeft met de Ierse maffia.

Eerder gaf Dana White van de UFC nog aan niet te geloven dat dit gebeurd is. Maar tijdens een Amerikaanse podcast genaamd the Joe Rogan Experience gaf voormalig co-host van MMA Heayweight en Figther and the Kid Brendan Schaub wat informatie over het gevecht en de situatie rondom McGregor.

Brandan Schaub vertelt wat hij uit Dublin hoorde

Brandan Schaub geeft aan dat mensen die hij kent uit Dublin zeggen dat McGregor wel een beetje in de problemen zit. Wat volgens hem mogelijk gebeurt is is dat een vriend van McGregor in elkaar is geslagen door wat Ierse gangsters. McGregor was in een bar en merkte op dat deze kerels er ook waren. Vervolgens slaat McGregor één van hen goed in elkaar. Zijn slachtoffer had weer connecties met een Ierse maffia familie daar en nu zou er volgens Schaub een prijs op het hoofd van McGregor staan van $ 900.000. Wel geeft Schaub aan dat veel van wat hij verteld gebaseerd is op vermoedens, hoewel de verhalen direct ui Dublin komen.

Een Quote van Schaub:

“[McGregor] has a friend from one area of Ireland that’s in the mafia and got beat up by these guys. Conor finds out that the guys who beat up his friend are in this bar, so Conor comes in there and beats the hell out of that guy.”

“That guy is associated with a pretty intense mafia family over there, so now there’s a hit out on Conor for $900,000.”

Ook de Ierse misdaadverslaggever Paul Williams nam het onderwerp serieus. Hij sprak erover tijdens Newcastle Breakfast en hij denkt dat McGregor in een gevaarlijk positie zit. Volgens hem zou McGregor Ierland beter kunnen verlaten.

Bron: Maxim
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *