De meest getatoeëerde vrouw ooit!

Om de meeste getatoeërde vrouw ooit te worden moet je als recordhouder wel van tatoeages houden en misschien wel iets meer dan alleen houden van. Charlotte Guttenberg(69) houdt heel veel van tatoeages en ziet zichzelf als een lopend kunstwerk.

Hoeveel procent van haar lichaam is dan getatoeëerd?

Charlotte woont in Florida en werd voor het eerst erkend door Guinness World Records in 2015 als ’s werelds meest getatoeëerde bejaarde (vrouw) – toen was al 91,5% van haar lichaam bedekt met (gekleurde)inkt
Nu is ze met 98,75% van haar figuur in inkt is gekleed en heeft ze haar reputatie als de meest getatoeëerde bejaarde (vrouwelijk) verhoogd en hiermee nog twee titels toegevoegd aan haar lijst met onderscheidingen, zijnde de meest getatoeëerde vrouw ooit en de meeste getatoeëerde vrouw die nog in leven is.

Ze zegt dat haar lichaamskleur nu in “volledige verzadiging” is, met alleen haar gezicht en een klein deel van haar handen wat nog niet bedekt is met inkt.

Samen zijn ze een nog groter kunstwerk

In de Guinness World Records 2017 en 2018, werd haar verhaal met haar partner Chuck Helmke, die ook een record houdt voor de meest getatoeëerde senior (man), al snel een media-sensatie voor hun gepassioneerde toewijding aan de kunst.

Meest getatoeëerde vrouw en man
Bron:https:\/\/www.guinnessworldrecords.com/

Hier kun je ook nog een interview zien van Guinness World Records met de twee recordhouders:

De één vindt het kunst, de andere verminking. Wij zijn vooral benieuwd wat jullie er van vinden?

Previous ArticleNext Article