Met de Jägermeister-COOLPACK is jouw Jägermeister overal heerlijk koud deze zomer!

Jagermeister COOLPACK 2

De zomer moet binnenkort écht los gaan barsten. Barbecues, stranddagen, lange zomeravonden in het park óf in de tuin, borrels buiten. We zijn er klaar voor! Dat geldt ook voor Jägermeister. Het drankmerk komt deze zomer met een gave gadget. Jägermeister is namelijk sinds kort verkrijgbaar in een COOLPACK.

De COOLPACK is een kunststofverpakking geïnspireerd op het oude vertrouwde koelelement, zoals je hem mee kunt nemen in je koeltas naar het strand, of op de boot. Of voor de die-hard kampeerders: naar een camping zonder stroom. Hij weegt nauwelijks iets en je kunt hem kwijt in ieder vriesvak. Niet alleen je Jägermeister blijft koud, het is gelijk een koelelement voor je andere drankjes.

Travel light, party hard

jagermeister camping

Travel light, party hard. Dat is het motto waarmee Jägermeister de COOLPACK op de markt brengt. Gezegd moet worden dat de gadget inderdaad weinig weegt en erg handzaam is. Je kunt hem moeiteloos toevoegen aan je tas met blikjes bier, of andere drankjes. Weinig gewicht, maar een goede toevoeging. Want koude Jägermeister achter de hand hebben is op vrijwel iedere gezellige en zomerse gelegenheid een prima plan.

Andere voordelen van de COOLPACK zijn dat hij niet van glas is dus ook behoorlijk hufterproof. Hij breekt niet. Ook wordt de Jägermeister een stuk sneller koud dan de glazen fles.

Drink Jägermeister altijd ijskoud, op -18 graden. Blijf cool deze zomer.

Je koopt de COOLPACK bij vrijwel iedere slijterij.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article