Michael van Gerwen naar de Kwartfinale!

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen heeft zich gisteren eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de World Series of Darts Finals 2017. Helaas heeft onze Raymond het niet gehaald. Michael van Gerwen kwam uit tegen de Duitser Max Hopp. Hij had in de eerste rondes gewonnen van Adrian Lewis, maar onze Mighty Mike was te sterk en won eenvoudig met 6-1.

Andere Nederlanders eruit.

Er doen/deden in totaal vier Nederlandse darters mee met de World Series of Darts Finals 2017.

  1. Michael van Gerwen die dus na de glorieuze overwinning door is en zondag de kwartfinale moet spelen tegen Rob Cross. Als je het ons vraagt moet hij deze ook zeker kunnen winnen! Herstel Michael wordt gewoon weer kampioen net als in 2015 en 2016.
  2. Van Barneveld die helaas verloor tegen Dimitri van den Bergh. Deze top darter uit België nam aardig de leiding en heeft deze eigenlijk niet meer weggegeven. Het zat er helaas net niet in voor van Barneveld.
  3. Jan Dekker verloor zijn eerste partij van de Brit Simon Stevenson. Hij verloor helaas met 6-3, waardoor het toernooi in Glasgow voor hem helaas snel voorbij was.
  4. Ook Jelle Klaasen verloor zijn eerste partij gelijk met 6-3 van de Australiër Corey Cadby.

Nu moeten we maar gewoon allemaal weer mighty Mike aan gaan moedigen! Hij moet hem gewoon weer lekker mee naar huis nemen die prijs! Go Mighty Mike! Zijn Het toernooi is te volgen op RTL 7. Zondag van 13:45 – 18:00 kunnen we weer kijken naar Michael van Gerwen!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *