Mike Tyson gaat in de wiet en opent cannabis boerderij van 16,2 hectare in California

tyson wiet

Knock-out van wiet van Tyson?

Mike Tyson, de voormalige zwaargewicht kampioen boksen gaat wiet verbouwen, heel veel wiet. De bokslegende heeft onlangs ruim 16 hectare aan grond gekocht en op de “Tyson Ranche”  komen geen sportvelden.  De grond moet omgezet worden tot vruchtbare grond voor jawel: cannabis!

De ranch werd geopend door Tyson en zijn zakenpartners Robert Hickman en Jay Strommen. Ook de burgemeester van California City, Jennifer Wood, was van de partij.

Groei cannabis productie California

California City verwacht enorme groei in cannabis productie nu marihuana gelegaliseerd is. De Tyson Ranch wil een serieuze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de wietproductie. Er komt zelfs een landbouwschool, of eigenlijk wietverbouw school. Grote kans dat ze hier Nederlandse kennis goed kunnen gebruiken.

Cannabis als medicijn

Tyson gelooft al langere tijd in de helende werking van cannabis. Zijn ranch zal werken aan verbetering van de medische resultaten van mariuhana. Het bedrijf dat gaat opereren op de ranch, Tyson Holistics, zou als doel  hebben om te zorgen voor veteranen die in het leger hebben gediend. CBD, een onderdeel van cannabis, zou kunnen helpen bij bijvoorbeeld PTSD (posttraumatic stress disorder).

Previous ArticleNext Article