Mocro Maffia serie: Nieuwe serie Videoland vanaf oktober te zien

De nieuwe Videoland-serie Mocro Maffia is voor een deel gebaseerd op het gelijknamige boek van Marijn Schrijver en Wouter Laumans. Hoewel het boek gebaseerd is op feiten, is deze serie geheel fictief. Hoe dan ook, het verhaal en de cast hebben veel potentie. Wij kijken dus uit naar komst!

Afgelopen vrijdag was in RTL Late Night een trailer van de nieuwe serie te zien. In de trailer wordt een reisje naar Antwerpen besproken om wraak te nemen voor een ripdeal. Een Amsterdamse maffia kopstuk van Marokkaanse komaf, Najeb Bouhbouh, werd in Antwerpen geliquideerd nadat in de haven een lading drugs was verdwenen. Dit voorval wordt gezien als de start van een beruchte periode in de Amsterdamse onderwereld.

Goede Nederlandse cast voor Mocro Maffia

De cast voor Mocro Maffia steekt goed in elkaar. In de serie spelen acteurs die zich hebben bewezen. Onder andere Achmed Akkabi, Robert de Hoog, Daan Schuurmans, Nasrdin Dchar, Anniek Pheifer en Charlie Chan Dagelet zijn te zien in de serie. Ook rapper Sevn Alias speelt mee in de nieuwe Videoland-serie.

De serie is vanaf 11 oktober te zien op Videoland.

Bekijk de officiële trailer van Mocro Maffia

Nog meer maffia series zien, of geen beschikking over Videoland maar wel over Netflix? Bekijk dan ook eens ons artikel over Netflix maffia series.

Previous ArticleNext Article