Lancering New Balance 850AT all Terrain schoenen

New Balance 850 AT Terrein schoen

New Balance introduceert de nieuwe 850AT schoen, die onderdeel uitmaakt van de All Terrain-serie. Met deze schoen wordt de grens tussen outdoor en lifestyle vervaagd en komen de kwaliteiten van beide schoensoorten op stijlvolle wijze samen. Hij is geschikt voor alle terreinen en verschillende buiten activiteiten. Vrijdag 1 november zal deze nieuwe schoen te bewonderen en verkrijgbaar zijn.

Extra veel demping

De schoen kan niet alleen door zijn looks maar ook door de ideale dikke zool op veel verschillende soorten omgevingen gedragen worden. Je kan er makkelijk een rondje mee door het bos rennen samen met je hond of je gaat er juist mee op stap en doe ze aan bij je meer stoere en casual outfit. Door de super fijne foam tussenzool en die nieuwe Vibram buitenzool voel je maximale demping en kun je er genoeg kilometers heerlijk mee lopen, wandelen of zelfs rennen. Vibram zolen zijn sterk, licht en slijtvast in vergelijking met veel andere zolen. De Vibram zool werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de bergwandelsport. Hierdoor heeft de zool een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Verder gaat dit ook nog gepaard met een uitstekende grip. Dit maakt schoenen met een Vibram® zool uitermate geschikt voor de meest variërende buitenactiviteiten.

New Balance 850at terrain - Manisfaction

Design van de schoenen

De nieuwe New Balance serie is zo ontworpen dat je de designkenmerken uit het klassieke 850 silhouet kan herkennen. Verder is de nieuwe New Balance schoen in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Verder staat er ook gewoon weer een duidelijke NB branding op. De 850AT heeft verder wat geweven details van nylon. De schoenen komen in de hoofdkleuren geel, rood en blauw op de markt. Naast deze hoofdkleuren komt er ook een wit met zwarte versie uit die wat neutraler is en daardoor een grotere doelgroep zal aanspreken. Naast de schoenen komt er ook een bijbehorende kledinglijn uit, waardoor je je nieuwe schoenen direct kan combineren bij een fijne buitenbroek en of jas.

Rode New Balance 850AT schoenen

Hierro V5

De geheel nieuwe New Balance Trail Hierro V5 geniet van een goede wandeling en robuuste run, met een ademend bovenwerk van mesh en TPU versterkingen, de lage New Balance trailrunningschoen heeft demping met foam X-technologie en tevens ook een rubberen buitenzool met Vibram® MegaGrip. Deze New Balance wordt geleverd met Toe Protect-materiaal om alle weersinvloeden te trotseren.

New Balance Hierro v5 - Manisfaction

De prijs

Niet een heel onbelangrijk details natuurlijk. Naast de nieuwe New Balance 850AT komt ook de Hierro v5 uit. Beide zijn onderdeel van de New Balance’s nieuwe All Terrain-serie. De New Balance 850AT terrein schoen gaat ongeveer €130,- kosten en de New Balance Hierro v5 om en nabij de €150,-. Je kan de nieuwe New Balance (bijna) online kopen.

 

Previous ArticleNext Article