New Balance 990 Pop-up museum

New Balance Pop-Up Museum

We kennen ze allemaal wel: de New Balance 990 schoenen. Deze serie van New Balance veroveren al sinds de jaren 80 de sneaker-markt. Om dit te vieren heeft New Balance Royer, distributeur van het merk New Balance in de Benelux, in samenwerking met Baskèts het 990 pop-up museum in Amsterdam geopend.

New Balance museum?

In het pop-up museum wordt de rijke historie van het iconische 990-model tentoongesteld. Het pop-up museum is geopend tot en met 12 mei en het nieuwste model, de New Balance 990v5, is in het museum voor iedereen verkrijgbaar. Ja dat lees je goed, je kan er ook gelijk de nieuwste versie kopen. Gaaf toch! Iedereen die bij het pop-up museum de New Balance 990v5 koopt, krijgt daar een gratis een unieke canvas bag en exclusieve New Balance pet bij. (zolang de voorraad strekt)

New balance Pop-up Museum

Samenwerking met Baskèts

Deze bijzondere tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Baskèts. Zij vinden het heel mooi en gaaf om samen met New Balance een Speciale pop-up museum op te zetten. Baskets is opgericht in 2012 in Amsterdam vanuit de letterlijke vertaling van het Franse woord; sneakers. Ondertussen is Baskèts uitgegroeid tot een Amsterdams winkel concept dat sneakercultuur verbind en verenigd met contemporary fashion. Baskèts zit in hartje Amsterdam en zij hebben ook meerdere winkels.

De openingsdtijden van de New Balance Pop-up Museum

Het 990 pop-up museum is van 3 tot en met 12 mei geopend en is gelegen aan de Elandsgracht 55, 1016 TN Amsterdam. Het pop-up museum is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag en maandag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Voor meer informatie over New Balance of de 990 bezoek je de officiële website van New Balance.

New balance museum

Veel leuker toch om even langs te gaan en dit museum te bezoeken dan ze altijd maar weer online te bestellen. Wat natuurlijk ook zeker wel een mogelijkheid is. Al met al een super gave zomerschoen de nieuwe 990v5, maar door de grijstinten ook zeker goed te dragen in het najaar. Net weer anders dan de Vans schoenen die zich echt focussen op het najaarsseizoen.

Previous ArticleNext Article