Next level Snorkelen met de Seaview 180 SV2

Seaview SV2 Snorkel

We snorkelen allemaal wel eens op vakantie. Nu is het mogelijk om ook voor relatief weinig geld een hele mooie snorkelset aan te schaffen via kickstarter. De Seaview 180 SV2 is een nieuw succesvol project van Wildhorn.

Deze snorkelset bestaat uit een snorkel en duikbril in één. Wanneer je het snorkelen tot een nog groter succes wil maken kun je bij het snorkelen ook nog flippers aanschaffen. Deze snorkelset is ontwikkeld om het ademen tijdens het snorkelen nog meer te verbeteren. De makers hebben jaren besteed aan de ontwikkeling van deze duikbril en snorkel combinatie. Zo hebben ze wel 8 prototypes gemaakt, getest en elke keer weer aangepast totdat het helemaal perfects was. Deze Seaview 180 SV2 zorgt voor een ultiem snorkel avontuur.

Heb je wel eens gesnorkeld of wil je het een keer gaan doen? Bestel dan deze Seaview Snorkelset voor net iets meer dan €50 en je hebt sowieso de beste snorkel bij om de show te stelen bij je vrienden, maar je kan ook nog eens makkelijker snorkelen, waardoor je nog meer kan gaan genieten van het snorkelen zelf en dus van wat je allemaal ziet tijdens het snorkelen.

Oja, de zwemmers in het filmpje zijn wel pro duikers en zeer ervaren snorkelaars.

Previous ArticleNext Article