Neymar te zien in La Casa de Papel op Netflix

neymar casa de papel

Zat je het nieuwe seizoen van La Casa de Papel te kijken en dacht je Neymar te hebben gezien? Dat klopt helemaal. De Braziliaanse stervoetballer van Paris Saint Germain heeft namelijk een kleine gastrol in de populaire Netflix-serie. Hoewel zijn rol niet groot is, heeft hij wel degelijk tekst en is hij niet alleen figurant in de serie.

Neymar spreekt van een droom die uitkomt. Hij is te zien in twee afleveringen van La Casa de Papel seizoen 3. Hij twittert hierover: “Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen”. Ook is via dezelfde tweet te zien hoe hij zichzelf ontmaskerd. Hij zet letterlijk het Dali-masker af.

De scenes waarin Neymar te zien is waren in eerste instantie geschrapt. Dit kwam doordat hij beschuldigd werd van verkrachting. De voetballer geeft aan de vrouw die hem beschuldigde wel te hebben ontmoet, maar niet te hebben verkracht. De rechter gaf hem gelijk. Toen hij werd vrijgesproken was er voor de producenten van de Netflix-serie geen enkele reden meer om de scenes voor de kijkers verborgen te houden.

In welke afleveringen is Neymar te zien?

Neymar speelt de rol van een monnik genaamd João. Je kunt hem terug zien in de zesde en achtste aflevering van seizoen 3 van La Casa de Papel.

Deze gastrol was niet de eerste acteerklus van de Braziliaan. Ook in de film xXx: Reactivated had hij een rol.Misschien niet de bekendste film, maar de hoofdrol wordt toch ingevuld door niemand minder dan Vin Diesel.

Ook Luuk de Jong verbonden aan La Casa de Papel

Onze landgenoot en voormalig PSV-speler Luuk de Jong is ook verbonden aan La Casa de Papel. Hoewel de Jong niet de eer geniet om een echte rol in de serie te spelen, is hij wel te zien in een promo van de serie.

In de trailer kun je zien hoe Luuk de Jong de klas van de Professor toespreekt. Het is Denver die aangeeft dat zijn Spaans nog niet al te best is. Later zie je hem de teksten van de professor herhalen.

Bekijk de promo voor La Casa de Papel waarin Luuk de Jong een rol speelt:

Previous ArticleNext Article