Nieuw gevecht tussen Mayweather en Mcgregor kan volgens UFC-baas alleen in het octagon plaatsvinden

Mayweather en McGregor in de boksring

Vorig jaar stonden Floyd Mayweather en Conor McGregor tegenover elkaar in The Money Fight. Het gevecht werd maandenlang wereldwijd gehyped en draaide niet alleen om de sportieve uitdaging maar ook om het geld dat de beiden vechters (en vele bedrijven) eraan verdienden. Het was een boksgevecht en Floyd Mayweather had op dat moment 49 bokswedstrijden gewonnen en nooit verloren. Conor McGregor was op dat moment de grote jongen in zijn gewichtsklasse in de UFC. Een organisatie die MMA-wedstrijden organiseert. Hoewel een boksende McGregor niet tegenviel bleek hij achteraf kansloos. Mayweather putte hem uit om hem vervolgens te winnen via een knock-out.

Er is al vaker sprake geweest van een rematch tussen Mayweather en Mcgregor. Vorige week liet Mayweather op social media van zich horen en gaf hij de indruk bezig te zijn met MMA. Hij publiceerde een korte video waarin je hem het MMA octagon in ziet stappen.

Volgens UFC-baas Dana White is een rematch alleen mogelijk in het octagon. Waarschijnlijk schat ook hij de kans dat McGregor in de boksring wint erg klein in. De UFC en McGregor zijn van het octagon van de UFC overgestapt naar de boksring. Ze vinden dat Mayweather nu maar richting het octagon moet komen als er een nieuw gevech komt.

Veel mensen denken dat een gevecht in het octagon niet best voor Mayweather zal aflopen. Ze zien niet in waarom hij zo’n risico met zijn gezondheid zou lopen. Maar Floyd Mayweather zijn bijnaam is niet voor niets “Money”. Wanneer dit gevecht zal plaatsvinden zal er gigantisch veel geld mee verdient worden. De vraag blijft of Mayweather dan nog in staat is het uit te geven.

Previous ArticleNext Article