De nieuwe iPhone 11 al gezien?

De nieuwe Apple iPhone 11 2019

Tijdens Apple 2019, het jaarlijkse live event van Apple, is de nieuwe iPhone gelanceerd. De nieuwe iPhone 11 wordt uitgebracht in verschillende types. Zo produceert Apple naast de iPhone 11, ook de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Natuurlijk hebben de nieuwe iPhones ook weer een flinke upgrade gehad als het gaat om de kwaliteit van de Camera en het aantal camera’s. De releasedata werden bekenden gemaakt. Je kunt de nieuwe smartphone van Apple vanaf 13 september pre-orderen. Vanaf 20 september worden de eerste exemplaren van de gewilde iPhone verkocht.

– Update Woensdag 2 Oktober – 

De iPhone 11 is al bij verschillende aanbieders te verkrijgen. Zo kun je zowel de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max als de gewone iPhone 11 bijvoorbeeld eenvoudig online bestellen bij verschillende online webshops. Zelf ben ik nogal een muziek fan en heb ik mijn iPhone 11 besteld bij Vodafone want daar krijg je dus gratis 6 maanden Apple Music bij aanschaf van de nieuwe iPhone 11. Het is natuurijk maar net waar jouw persoonlijke voorkeuren naar uitgaan. Maar wat een gave telefoon en wat een kwaliteit foto’s en filmpjes.

Nieuwe camera’s

De iPhone 11 introduceert een nieuw camerasysteem. Hij bevat twee camera’s met innovatieve Ultra Wide en Wide camera’s. Het wordt de hoogste kwaliteit video in een smartphone ooit. De iPhone 11 maakt prachtig scherpe video’s, waarbij zowel de Ultra Wide als Wide camera’s 4K-video ondersteunen. Ze hebben een nog groter dynamisch bereik voor meer hooglichten en filmstabilisatie. Je kan je GoPro nu ook wel weer verkopen of in de kast gooien met deze opties en kwaliteit van de nieuwe iPhone. Niet alleen de camera’s zelf zijn sterk verbeterd, iOS 13 maakt het nu ook nóg eenvoudiger om video’s te bewerken.

Meer voordelen nieuwe iPhone camera

 • Speciale groothoeklens en een upgrade van de front camera tot 12 mp.
 • Met Semantic rendering kunnen ze nog betere vormen en details van vormen herkennen, in bijvoorbeeld gezichten.
 • Nachtmodus om nog mooiere foto’s te maken in het donker.
 • Met Quicktake kun je nu ook met een klik snel een video maken. Dit gebeurt met de hoogste resolutie van filmen in een smartphone ooit.
 • Slofies maken voor een nog uniekere ervaring bij het maken van selfies

Wat zijn “Slofies”?

Slofies zijn selfie filmpjes welke je in slowmotion kan opnemen. Met de 12 MP-camera welke je gebruikt voor Face ID, kun je ook ideale selfies te maken. Voor het eerst kun je nu met de nieuwe iPhone 11 ook slowmotion selfies maken. Apple noemt ze zelf ‘Slofies’. Face ID is overigens verder geëvolueerd en een stukje sneller dan voorheen: 30 procent sneller. Dit komt onder andere door het Semantic rendering. Door middel van slofies wordt het nu nog leuker om selfies te maken. Tijdens verschillende activiteiten als in een achtbaan, kanovaren van een waterval of met gewoon lekker de wind in je haren terwijl er een supercar langs drift. 🙂

Wat veranderd er in iOS 13

Beide apparaten draaien standaard op iOS 13, de software-update die later deze maand voor alle ondersteunende toestellen verschijnt. De update introduceert onder meer een donkere modus en privacyverbeteringen. iOS 13 is beschikbaar op 19 september als een gratis software-update voor iPhone 6s en later. Extra softwarefuncties zijn beschikbaar op 30 september met iOS 13.1.

In welke kleuren komt de nieuwe iPhone 11?

Naast dat de iPhone 11 nu twee camera’s aan de achterkant heeft, verschijnt de nieuwe iPhone 11 ook in 6 kleuren. Voor iedereen wordt het mogelijk om een standaard iPhone te bestellen in zijn of haar lievelingskleur, zonder dat daar weer een apart hoesje voor gekocht hoeft te worden. Ideaal toch? De iPhone wordt uitgebracht in de volgende kleuren:

 1. Paars
 2. Geel
 3. Rood
 4. Zwart
 5. Groen
 6. Wit

Nieuwe kleuren Apple iPhone 11

Waterbestendig?

Het ontwerp van de iPhone 11 is een stuk duurzamer, met de opgevoerde waterbestendigheid en een hogere bestendigheid voor breuken. Zo wil Apple ervoor zorgen dat je nog veel langer met je iPhone doet. Wij spreken uit eigen ervaring als wij stellen dat een sterkere telefoon geen overbodige luxe is. Ondanks de stootbehendige hoesjes, is een meer krachtige en sterke telefoon zeker een goede oplossing voor al dat gestuiter op straat.

De nieuwe Apple iPhone 11 is waterdicht

Wat kost de iPhone 11?

Apple heeft voor zo’n geavanceerde iPhone een nette prijs van ongeveer 810 euro, voor de 64 GB versie. Dit is een stuk goedkoper dan de laatste nieuwe iPhone XR. Wil je toch liever wat meer ruimte om al die filmpjes en foto’s op te slaan dan betaal je voor 128 GB zo rond de 860 euro. Wil je nog een stapje verder en ga je gewoon voor de 256GB dan betaal je al snel 980 euro.

Wanneer kun je de nieuwe iPhone 11 bestellen?

De nieuwe iPhone 11 kun je al pre-orderen vanaf 13 september. Vanaf 20 september ligt hij gewoon in winkel en kun je hem overal bestellen en aanschaffen. Mag je al een nieuwe telefoon uitzoeken en is je abonnement afgelopen, dan zul je hier geen slechte keus aan maken. Wij zijn in ieder geval enthousiast. Zullen er ook weer verschillende leuke testen worden gedaan? Bijvoorbeeld of de iPhone bijvoorbeeld een val van een flat overleefd? We gaan het zien.

Apple iPhone 11 - Wat is een Solfie

 

 

Previous ArticleNext Article